2012-08-07 05:31:57
Φωτογραφία για Καλλιθέα Αιγίου: Άγρια συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών λαθρομεταναστών.. Κυνηγήθηκαν μεταξύ τους με τσεκούρια και μαχαίρια!!!
Δυο οι τραυματίες..των επεισοδίων..

Έξαλλοι οι κάτοικοι..."Να σηκωθούν να φύγουν, να γυρίσουν στη χώρα τους!" Επεισόδιο με πρωταγωνιστές λαθρομετανάστες από το Πακιστάν, αναστάτωσε το βράδυ της Κυριακής κατοίκους της συνοικίας Καλλιθέας Αιγίου, οι οποίοι έντρομοι κάλεσαν τους άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου για να δηλώσουν το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, οι πακιστανοί που διαμένουν στην περιοχή, ήρθαν σε ρήξη μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα οι δύο να τραυματιστούν. Πληροφορίες αναφέρουν πως…βγήκαν μέχρι και τσεκούρια (!) κατά τη διάρκεια του καβγά, ο οποίος έληξε άμεσα καθώς μόλις οι πακιστανοί είδαν τα περιπολικά, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Έμειναν πίσω μόνο οι δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αιγίου και ο άλλος, αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, κρατείται στο Α.Τ. Αιγίου.

Ο λόγος για τον οποίο τσακώθηκαν οι πακιστανοί είναι άγνωστος, αν και πληροφορίες αναφέρονται σε περιστατικά εκβιασμού μεταξύ τους, με οικονομικά πάντα κίνητρα. Οι περίοικοι όμως είναι αγανακτισμένοι:

“Δεν αντέχουμε άλλο αυτή την κατάσταση” τονίζει κάτοικος της Καλλιθέας, μιλώντας στο filodimos.gr. “Φοβόμαστε πλέον μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και δεν τολμάμε να κυκλοφορήσουμε στη γειτονιά μας. Να σηκωθούν να φύγουν, να γυρίσουν στη χώρα τους!” συμπληρώνει.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ