2012-08-07 01:43:36
Φωτογραφία για Ο ΑΓΡΑΦΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΕΤΗΣΙΑ ΕΝΣTΙΚΤΑ ΤΩΝ ΕΥΘΙΚΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΑΧΜΕΤ...ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!!!

Η ώρα της αλήθειας για ένα κτήνος που εκτός από την κόκκινη γραμμή του εγκλήματος,παρέβη και τις ακλόνητες ισορροπίες της "ανδροπρεπούς" φυσιογνωμίας των δολοφόνων, πλησιάζει για τον δήθεν 21χρονο Αχμέτ του εργοδότη του κυρίου Πέτρου Μασούρα, του Μπλε Δελφινιού της Χρυσής Ακτής της Πάρου.

Ανακριτής και μετά προφυλάκιση στον Κορυδαλλό. Εκεί που 30 χρόνια τώρα έχουν "ανδρωθεί' σκύβοντας για το σαπούνι της "χαλασιάς", πολλά αλλοδαπά και εγχώρια φυντανάκια των ψευτοτσαμπουκάδων μεμέτηδων του Ισλάμ που την ώρα που γιόρταζαν το Ραμαζάνι, έβαφαν τα χέρια τους με το αίμα μιας αθώας έφηβης.

Στη φυλακή ο κατά δήλωση του 21 ετών "μάμης" της κυρίας Μασούρα(πλείστοι των Πακιστανών που εισδύουν στη χώρα το 1981 δηλώνουν ως έτος γέννησης), θα γευτεί τα πρώτα γενέθλια της σεξουαλικής του "ενηλικίωσης". Πιθανόν ακουμπόντας σε κάποιον μουχλιασμένο τοίχο με την γλώσσα του να γεύεται τις αράχνες του κελιού. Από πίσω του θα στέκεται θεόρατη σαν τον ήρωα στο "Πράσινο Μίλι", η λικνιζόμενη σκιά του ισοβίτη επιβήτορα με μισοκατεβασμένη τη φόρμα εργασίας. Θα είναι ο φούρναρης; Θα είναι ο υδραυλικός; Θα είναι ο κλειδοκράτορας; Θα είναι μήπως κάποιος "Λάκης" ή "Λαλάκης" του σωφρονισμού;


Το "τελείωμα" θα είναι επώδυνο. Η παρθενική ραφή θα έχει σπάσει. Και την ίδια ώρα θα έχει σπάσει ένας ακόμα κώδικας τιμής των κρατουμένων. Μετά από λίγες εβδομάδες στο παράθυρο με τα σκουριαμένα κάγκελα, ένα λευκό σεντόνι θα κρέμεται με την φασκιά του, το μελαμψό λαιμό του μακελάρη. Γραφείο κηδειών, κάσα και τζάμπα τάφος.

Ποιος είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι μια σπουδαία χώρα με μαλάκες πολίτες αλλά σπουδαίους κρατούμενους που ασκούν με συνεπή ευιαισθησία τις άγραφες υποχρεώσεις τους;

Αχμετ, οι μελλοθάνατοι είναι μαζί σου. Σύντροφοι στο ύστερο ταξίδι στον Αχέροντα.

Σ.Χ
makeleio.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ