2012-08-06 23:59:06
Φωτογραφία για Ευκολότερη και πιο ασφαλής τώρα η απόκτηση ενός Seat
Η Τεχνοκάρ, με το SEAT Credit, ξεκινάει μία νέα συνεργασία με την Volkswagen Bank, με βασικό γνώμονα την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των μοντέλων SEAT στην Ελληνική αγορά και στόχο την συνολική κάλυψη των πελατών της όσον αφορά την χρηματοδότηση, την ασφαλιστική κάλυψη αλλά και την διασφάλιση της πληρωμής του δανείου σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής του.

Η νέα αυτή συνεργασία σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές των μοντέλων SEAT, τα νέα μοντέλα που αναμένονται το επόμενο διάστημα, αλλά και τις προωθητικές ενέργειες που σχεδιάζονται μέσω της Volkswagen Bank, θεωρούμε πως θα μας δώσουν την δυνατότητα να προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο κάλυψης των πελατών για κάθε πιθανή ανάγκη. Η υψηλή εγκρισιμότητα στις αιτήσεις χρηματοδότησης της Volkswagen Bank σε συνδυασμό με τους σύγχρονους τρόπους προβολής των προγραμμάτων της μας δίνει την δυνατότητα να μεγιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες που υπάρχουν προκειμένου να ενισχύσουμε την θέση μας στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προγράμματα του SEAT Credit μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.seatcredit.gr

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε τροχιά καύσωνα...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε τροχιά καύσωνα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ