2012-08-06 22:17:06
Φωτογραφία για Προσπαθεί να μαζέψει τα γκέμια των Γερμανών ο Βεστερβέλε
Ακόμη κι ο Βεστερβέλε, που κατά το παρελθόν έχει καταφερθεί με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο κατά της χώρας μας, αναγνωρίζει ότι πολλοί πολιτικοί στη Γερμανία το έχουν παρακάνει με τις δηλώσεις τους κατά της Ελλάδας και της Ιταλίας Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, κ. Βεστερβέλε παρενέβη σήμερα με ανακοίνωσή του, καθώς το σαββατοκύριακο είδαν το φως της δημοσιότητας στον γερμανικό Τύπο άρθρα ιδιαίτερα προσβλητικά για την Ελλάδα και την Ιταλία.

«Οι τόνοι έχουν ανέβει επικίνδυνα», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Βεστερβέλε, ο οποίος συμπληρώνει ότι «θα πρέπει να προσέξουμε να μην είμαστε οι ίδιοι οι οποίοι καταδικάσουμε στο τέλος την Ευρώπη. Δεν είναι δυνατόν οι πράξεις μας να αποσκοπούν σε προσωπικό πολιτικό όφελος στο εσωτερικό - και κάτι τέτοιο ισχύει και για τη Γερμανία».

Η παρέμβαση του Γερμανού υπουργού φέρεται να έχει ως στόχο και τις δηλώσεις του επικεφαλής των Χριστιανοσοσιαλιστών, Μάρκους Σόεντερ, ο οποίος την Κυριακή από το Βερολίνο υποστήριξε πως η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη μέχρι το τέλος του 2012, «προτού είναι πολύ αργά».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ