2012-08-06 13:42:03
Φωτογραφία για Πήγε σε κρατούμενο καρπούζι με… γέμιση χασίς!
Όσο γλυκό και δροσερό κι αν ήταν το καρπούζι που πήγαινε σε έναν κρατούμενο ομοεθνή του, τόσο πικρό αποδείχθηκε για ένα νεαρό Παλαιστίνιο όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ήταν… παραγεμισμένο με χασίς!

Ο νεαρός αλλοδαπός επισκέφθηκε τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας όπου κρατούνταν ο συμπατριώτης του που είχε συλληφθεί νωρίτερα, έχοντας κομμάτια από καρπούζι μέσα σε ένα τάπερ για να του τα δώσει. Όμως, οι σκοποί υποψιάστηκαν πως κάτι ύποπτο κρυβόταν στο λαχταριστό φρούτο και άνοιξαν ένα- ένα όλα τα κομμάτια, ώσπου τελικά βρήκαν τα ναρκωτικά. Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη και πήγε να κάνει… παρέα στον κρατούμενο συμπατριώτη του, χωρίς όμως το καρπούζι!

*** Στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης έπεσαν ένας 55χρονος και ένας 29χρονος, όταν από τις αιφνιδιαστικές έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους και το αγρόκτημα του 29χρονου στην Καλλιθέα Πιερίας βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 193 γραμμαρίων. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης με τις κατηγορίες της κατοχής, διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ