2012-08-06 08:04:03
Φωτογραφία για Η Ouya θα συνεργαστεί με την iHeartRadio
Μπορεί να πρέπει να ανταγωνιστεί γίγαντες όπως το Xbox και το Playstation αλλά, παρόλα αυτά... η ανοιχτού κώδικα και πλήρως παραμετροποιήσιμη παιχνιδομηχανή Ouya με κόστος μόνο 99 δολάρια, πολύ δύσκολα θα αποτύχει.

Ήδη τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει στο Kickstarter έχουν ξεπεράσει τα 6.5 εκατομμύρια δολάρια ενώ αρχικά ζητούσε λιγότερα από 1 εκατομμύριο. Επιπλέον, παρόλο που δεν έχει μπει καν στο στάδιο της παραγωγής έχει ήδη την υποστήριξη κολοσσών όπως η VEVO και η OnLive.

Στο πλαίσιο των συνεργασιών αυτών λοιπόν, έγινε γνωστό ότι και iHeartRadio πρόκειται να υποστηρίξει την κονσόλα. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία η HTML5 εφαρμογή της θα είναι διαθέσιμη για την Ouya όταν αυτή κυκλοφορήσει πράγμα που οπωσδήποτε θα αποτελέσει αρκετά σημαντικό κίνητρο για τους καταναλωτές ώστε να την αγοράσουν.

Άλλωστε η παραμετροποίηση της ραδιοφωνικής αυτής εφαρμογής προκειμένου να συνεργάζεται πλήρως με την συσκευή, δεν θα αποτελέσει μεγάλη επένδυση για την εταιρεία. Συνεπώς θα ωφεληθεί και εκείνη άμεσα καθώς η επιτυχία της θα αυξήσει σημαντικά το κοινό στο οποίο απευθύνεται.
proho.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ