2012-08-06 00:28:18
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά αθλητικά...
Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους, και αθλητής του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Λούης Τσάτουμας, θα ριχτεί σήμερα στις 9:50 το βράδυ στη μάχη των προκριματικών των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Στο ίδιο γκρουπ αγωνίζονται ο Βρετανός Ράδερφορντ και οι Γκούντγουιν και Κλέι από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας συνεχίζει τις μεταγραφές της και μετά τους Ηλιόπουλο, Σκαρλάτο, Ανδρεόπουλο, Καούνο, Επιφάνη, είναι πολύ κοντά και στον Αγησίλαο Πασά, που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Βέροιας. Ο ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα και Ιωνικό.

ΠΑΜΙΣΟΣ

Η πρώτη συγκέντρωση του Παμίσου, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Δ΄ εθνικής έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη. Στον «πάγκο» της ομάδας θα βρίσκεται ο Σπύρος Τσίκινης, ο οποίος εργάστηκε πέρυσι στον Εθνικό Μελιγαλά.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΑ

Ο πρόεδρος του Εθνικού Μελιγαλά Δημήτρης Αλειφέρης παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Στις μεταγραφές ο Εθνικός βρίσκεται πολύ κοντά στον 22χρονο αμυντικό Σωτήρη Φουρναράκο, ο οποίος παλιότερα είχε αγωνισθεί στον Πάμισο Μεσσήνης, τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, το Μεσσηνιακό και τη περασμένη περίοδο στην Εράνη Φιλιατρών

ΕΠΣΜ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

Τη ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ, σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις του ποδοσφαιρικού κυπέλλου Μεσσηνίας, καθώς και των τοπικών πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ και Γ΄ κατηγορίας.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΡΣΙΝΟΗΣ - ΙΘΩΜΗΣ

Ξεκινάει σήμερα το 5ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά "5X5" Αρσινόης - Ιθώμης με τη συμμετοχή 20 ομάδων από την ευρύτερη περιοχή του νέου Δήμου Μεσσήνης. Τρεις κατηγορίες θα συμμετάσχουν στο τουρνουά, Ανδρών-Παίδων-Junior το οποίο θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 17 Αυγούστου με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Συντάκτης: Γρηγόρης Πουλόπουλος
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ