2012-08-06 00:11:02
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ, «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ!
Αισιοδοξία επικρατεί στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά, παρά την σημερινή τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του Πανιωνίου Ηλία Λιανού, και πολύ περισσότερο για εκείνη του Στράτου Περπέρογλου.

Οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", θα επιδιώξουν σε νέα επαφή, που θα έχουν με τον Λιανό, αύριο Δευτέρα (6/8), να ολοκληρώσουν την μεταγραφή του 21χρόνου δυναμικού σέντερ, παρά την σημερινή τοποθέτηση του ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, ο οποίος δήλωσε ότι ο Καββαδάς θα παραμείνει στην ομάδα, γιατί οι προτάσεις, που έχει δεχθεί από Ολυμπιακό και ΠΑΟ για την πώληση του δεν είναι ικανοποιητικές.

Η δήλωση του Λιανού ενδεχομένως να είναι και διαπραγματευτικό τρικ, γι’ αυτό η διοίκηση των ερυθρόλευκων δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια απόκτησής του.

Όσον αφορά τον Περπέρογλου, στον Ολυμπιακό λένε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του και αύριο Δευτέρα (6/8) λογικά θα «κλείσει» η υπόθεση. Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του παίκτη έπαιξε η επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα να είναι ο 28χρόνος φόργουορντ αυτός που θα πλαισιώσει τον Κώστα Παπανικολάου στην θέση «τρία». Ο Μπαρτζώκας είχε προσδιορίσει ως βασικό στόχο για την αντικατάσταση του Μάρκο Κέσελ τον Περπέρογλου και για να υλοποιήσει την επιθυμία του προπονητή της ομάδας, η ερυθρόλευκη διοίκηση, επέμεινε στην απόκτηση του 28χρόνου φόργουορντ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ