2012-08-05 23:27:59
Φωτογραφία για «ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ», ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ!
«Αν θέλει να υπογράψει στον Ολυμπιακό με λιγότερα χρήματα, ας πάει», είναι η ανεπίσημη αντίδραση του Παναθηναϊκού στην διαφαινόμενη μεταγραφή του Στράτου Περπέρογλου στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "pamesports.gr", στους «πράσινους» δεν αρέσει η πολύ πιθανή μετακίνηση του 28χρόνου φόργουορντ στον «αιώνιο αντίπαλο» για επικοινωνιακούς κυρίως λόγους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να αυξήσουν και την προσφορά τους.

Στον Παναθηναϊκό μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει καλύτερη, έστω και ελαφρώς, προσφορά στον Περπέρογλου σε σχέση με τον Ολυμπιακό και εκτιμούν ότι δεν είναι οικονομικός ο λόγος, που ο 28χρόνος φόργουορντ ετοιμάζεται να περάσει στην... «αντίπερα όχθη».

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι ο Περπέρογλου επιλέγει τους πρωταθλητές, διότι θορυβήθηκε ότι δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, μετά τις μεταγραφές των Γιόνας Μασιούλις, Μάικ Μπράμος. Ασφαλώς, ρόλο, και μάλιστα, σημαντικό, στην εξέλιξη της υπόθεσης του 28χρόνου φόργουορντ έπαιξε και η διαμάχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον ατζέντη Νίκο Λότσο. Ο Λότσος είναι εκπρόσωπος του Περπέρογλου και των Μάικ Μπατίστ, Κώστα Καϊμακόγλου και Ίαν Βουγιούκα, αλλά και του Βασίλη Καββαδά, που ενδιαφέρει και τους δύο «αιώνιους».


Οι «πράσινοι» τα... έχουν με τον Λότσο από την αποχώρηση των Μπατίστ, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα.

Όσον αφορά στον παίκτη, που θα αποκτηθεί στην θέση του Περπέρογλου, έχει συζητηθεί το όνομα του Μιχάλη πελεκάνου, αλλά προς το παρών απορρίπτεται και η πιθανότερη εξέλιξη είναι να υπογράψει στον Παναθηναϊκό ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο 23χρόνος σουτέρ, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο Περιστέρι υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ