2012-08-05 22:00:50
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 6/8
ΚΡΙΟΣ

Η δράση σας είναι υπερβολική και ίσως συμπαρασύρετε στο πέρασμα σας και σταθερά πράγματα τα οποία κάνατε κόπο για να τα κατακτήσετε. Για αυτό να είστε προσεκτικοί για να μην χαλάσετε συμφωνίες και σχέσεις που σε μια αδύναμη στιγμή μπορεί να αλλοιωθούν τα μηνύματα και να γίνουν λάθη. Η παρόρμησή σας χρειάζεται σοφία και εσωτερική ενόραση για να πετύχετε τον στόχο σας. Κυρίως με Ζυγό και Αιγόκερω.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που δεν θέλετε να φαίνεστε και πολύ, θα κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα σε θέματα κυρίως οικογενειακά ή συναισθηματικά. Ένας Ζυγός σας απασχολεί και γενικά η ισορροπία πολλών πραγμάτων είναι αναγκαία για να είσαστε καλά μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στην καθημερινότητα σας. Το Λιοντάρι σας δίνει την σημασία που θέλετε και μάλλον θα κάνετε μαζί του ένα θετικό ξεκαθάρισμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε νέα πράγματα και γενικά να μπείτε μέσα σε ομάδες με πρωτοποριακές ιδέες και ενδιαφέροντα. Μια ξαφνική γνωριμία με Κριό θα σας ενθουσιάσει αλλά χρειάζεται να είσαστε πολύ προσεκτικοί στην μετέπειτα συνέχεια. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σας απασχολήσει γιατί ζητάει από εσάς μεγάλη σοβαρότητα και ωριμότητα. Το ίδιο και αν έχετε αναλάβει ένα παιδί ή μια πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική δουλειά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα είσαστε σε φάση πολύ δυναμική και αναζητάτε να δείτε την άλλη πλευρά των πραγμάτων, δηλαδή του μοναχικού δρόμου και των αυθόρμητων πρωτοβουλιών που θα σας βάλουν σε προβληματισμό. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο χρειάζεται να είσαστε ψύχραιμοι και γενικά έτοιμοι για οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να γίνει και στον επαγγελματικό σας τομέα, σε συνεργασίες και μέσα στην οικογένεια σας. Συγκρατείστε τα εκρηκτικά σας συναισθήματα γιατί μπορεί να κάνετε άστοχες κινήσεις. Κυρίως αν σχετίζεστε με Κριό.

ΛΕΩΝ

Με μια πολύ δυναμική συμπεριφορά εκ μέρους σας, γίνεται τελικά το όνειρό σας πραγματικότητα. Από την άλλη, σε μια κίνηση που είχατε κάνει πριν από λίγο καιρό στο εξωτερικό θα δείτε ότι θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Αρκεί να κρατήσετε την δυναμικότητά σας και την ενέργειά σας έτοιμη για να κάνετε τολμηρά ξεκαθαρίσματα. Σίγουρα θα ανατρέψετε τα σχέδια ενός Αιγόκερου, αλλά επιτέλους θα δείτε και τι σας συμφέρει και τι όχι. Οικονομική εύνοια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με μια προσωπική πρωτοβουλία που θα γίνει από εσάς, αυθόρμητα, θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας πολλά άτοπα πράγματα τα οποία δεν τα χρειάζεστε τελικά. Οι σχέσεις σας είναι σημαντικό για σας και κυρίως αυτή την περίοδο με έναν Δίδυμο και έναν Ιχθύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις ξεκαθαρίσματος, γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη από την πλευρά σας. Μια νέα συνεργασία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

.

ΖΥΓΟΣ

Με μια προσωπική πρωτοβουλία που θα γίνει από εσάς, αυθόρμητα, θα ξεφορτωθείτε από πάνω σας πολλά άτοπα πράγματα τα οποία δεν τα χρειάζεστε τελικά. Οι σχέσεις σας είναι σημαντικό για σας και κυρίως αυτή την περίοδο με έναν Δίδυμο και έναν Ιχθύ. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις ξεκαθαρίσματος, γιατί μπορεί να γίνουν και λάθη από την πλευρά σας. Μια νέα συνεργασία θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποκτάτε εξωτερική δύναμη και παίρνετε το θάρρος και την τόλμη να ανανεώσετε τις συνθήκες που σας έχουν τελματώσει. Για αυτό οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα σας ξεκολλήσουν από κάποια επαγγελματικά θέματα. Ένας Ιχθύς σας απασχολεί υπερβολικά αλλά είναι κάπως αδιάφορος και ίσως αυτό σας ενοχλεί. Η σχέση με ένα Λιοντάρι μπορεί ξαφνικά να πάρει μια πολύ θετική τροπή. Αν αναβαθμίσετε την συμπεριφορά σας θα εισπράξετε πολλά θετικά πράγματα. Κάποιοι φίλοι σας, σάς βάζουν εμπόδια στην επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπάρχει η διάθεση για ένα δυναμικό ξεκίνημα εφ' όλης της ύλης το οποίο θα σας βγει σε καλό. Κυρίως όσοι είσαστε μέσα σε ένα χώρο που δεν σας κάνει και θέλετε να φύγετε από εκεί, τώρα σας παρουσιάζετε η ευκαιρία. Από την άλλη, η διάθεση σας για ξεκαθάρισμα θα σας βγει σε καλό. Πάντα όταν κάνετε νέα ξεκινήματα σας ευνοούν. Υπάρχει εύνοια στο οικονομικό σας κομμάτι και αν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες θα αποδώσουν γρήγορα καρπούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είσαστε και στα καλύτερά σας, μπορεί να ξεσπάσετε ξαφνικά και να κάνετε άνω κάτω. Αν δεν συγκρατηθείτε θα τα πείτε έξω από τα δόντια σε άτομα που σας έχουν κουράσει. Η αλήθεια καμιά φορά είναι πικρή και ίσως χάσετε την ευγένεια σας. Εδώ χρειάζεται να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να διαχειριστείτε με εξυπνάδα όλα τα θέματα που θα προκύψουν. Κυρίως αν συνεργάζεστε με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ξεκαθαρίσματα και νέες δραστηριότητες στον προσωπικό και οικονομικό τομέα θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε και να πάτε μπροστά. Η συνεργασία με έναν Υδροχόο θα σας δώσει το έναυσμα για νέες δραστηριότητες και νέα ενδιαφέροντα. Μια ομάδα φίλων σας επηρεάζει και σας κάνει να ανεβάσετε τον πήχη ψηλά κυρίως στον κοινωνικό τομέα αλλά και στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας και η κοινωνικότητα θα σας βγάλουν από το λούκι της αδράνειας. Γενικά νοιώθετε περίεργα γιατί οι συνθήκες των σχέσεων σας είναι μέσα σε στενά όρια και αυτό σας δεσμεύει και σας υποχρεώνει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά. Η επικοινωνία με ένα Δίδυμο σας ανοίγει τους ορίζοντες. Μια νέα οικονομική ευκαιρία μέσω από ένα οικογενειακό ακίνητο θα σας δώσει ένα νέο άνοιγμα και ευκαιρία σε επίπεδο οικονομικό.

astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ