2012-08-05 21:16:51
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟ...
Ο Πανιώνιος, μέσω του προέδρου του δήλωσε πως ο Βασίλης Καββαδάς θα παραμείνει παίκτης του και τη νέα χρονιά, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, αλλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα στη διεκδίκησή του.

Τις τελευταίες ώρες η πλευρά της ομάδας της Νέας Σμύρνης έχει αφήσει να διαρρεύσει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται και πως η παραμονή του είναι οριστική, αλλά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", μέσα στην εβδομάδα οι "αιώνιοι" προετοιμάζονται να επανέλθουν με νέες προτάσεις, που δε φαντάζει διόλου απίθανο να είναι κι αυτό που εμμέσως πλην σαφώς επιθυμεί ο Πανιώνιος σε μία απόπειρα να αυξήσει την τιμή πώλησής του.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός χτενίζουν την αγορά για κάθε αξιόλογο Έλληνα παίκτη κι ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ δε θα μπορούσε να μη τους φέρει σε μία άτυπη κόντρα. Η παρουσία του μέχρι πρότινος προπονητής του στον Πανιώνιο, Γιώργου Μπαρτζώκα, στον πάγκο των ερυθρόλευκων φαντάζει μεγάλο «συν» για τους Πρωταθλητές Ελλάδος κι Ευρώπης, την ώρα που το «τριφύλλι» δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τον εκπρόσωπό του, αλλά στην ουσία ο τελευταίος λόγος ανήκει στον παίκτη, εκτός απροόπτου -βάσει και της εξέλιξης της υπόθεσης σε... σίριαλ- και στο χρήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ