2012-08-05 17:14:16
Φωτογραφία για ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΑΣΑΔΟ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΣΕΪΓ...
Τα δημοσιεύματα για τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού απασχολούν πολύ κόσμο και διαδέχονται το ένα το άλλο Στη Ντιναμό Μόσχας με 8 εκ. ευρώ ετησίως «στέλνουν» τον Πάουλο Μασάδο τα πορτογαλικά ΜΜΕ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, «πάει Ολυμπιακό με 2,5 εκ.» λένε οι Γάλλοι που εμπλέκουν και τη Μαρσέιγ Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μετά τον Κανού, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου χαφ της Τουλούζ, Πάουλο Μασάδο, ένας παίκτης που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων.

Ωστόσο, έρχονται νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να μπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση...

Αρχικά, υπάρχει το δημοσίευμα της πορτογαλικής «Record» που αναφέρει με σχετική σιγουριά ότι ο μέσος της Τουλούζ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντιναμό Μόσχας, με τη ρωσική ομάδα να ανακοινώνει σύντομα τη συμφωνία, όπως αναφέραμε νωρίτερα.


Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μασάδο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο έναντι 1,8 εκ. ευρώ το χρόνο ενώ η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων θα επιτευχθεί με ένα ποσό κοντά στα 8 εκ. ευρώ, δηλαδή όση περίπου είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Αν η ρωσική ομάδα έχει αποφασίσει να καταβάλει στην Τουλούζ την τελευταία στιγμή τη ρήτρα του Πορτογάλου… χωρίς πολλά πολλά και του προσφέρει επιπλέον 1,8 εκ. ευρώ το χρόνο, τότε εκ των πραγμάτων ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα…

«Μαρσέιγ και Ολυμπιακός»

Την ίδια ώρα που οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Μασάδο στη Ρωσία, άλλες πηγές, από τη Γαλλία, τονίζουν ότι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όμως ταυτόχρονα αναφέρουν ότι τον κυνηγάει και η Μαρσέιγ!

Συγκεκριμένα, το γαλλικό "eurosport" αναφέρει ότι ο μάνατζερ του Μασάδο βρίσκεται σε επαφές με τη Μαρσέιγ για μια πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών, όμως επισημαίνουν ότι ο 26χρονος χαφ δεν αποτελεί προτεραιότητα σε αυτή τη φάση για τους Μασσαλούς.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί από τη στιγμή που η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χωρίς μάλιστα να έχει πουλήσει κάποιον παίκτη.

Έτσι, οι Γάλλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να καταλήξει ο παίκτης στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο οποίος προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ...

Οι επόμενες μέρες θα αποδείξουν ποιος έχει δίκιο τελικά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αδιάβαστος ο Ρόμνεϊ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αδιάβαστος ο Ρόμνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ