2012-08-04 22:13:28
Φωτογραφία για ΧΑΛΠΕΡΙΝ : ΠΗΔΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΩΑΖΑ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Ο Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος μπορεί στα τρία χρόνια παραμονής του στον Ολυμπιακόνα μην πρόσφερε τα αναμενόμενα αλλά δεν έχει αφήσει και κακές αναμνήσεις στον ερυθρόλευκο κόσμο από τον χαρακτήρα του!

Προφανώς και ο ίδιος έχει καλές αναμνήσεις από τον Ολυμπιακό Ο Ισραηλινός γκαρντ με αφορμή την μετακίνησή του στην Μπάγερν Μονάχου, μίλησε στην εφημερίδα του Ισραήλ «israel hayom» και στον Αράλ Βάιζμπεργκ και ο «ΓΑΥΡΟΣ» παρουσιάζει ένα απόσπασμα αυτής, με τον «Γιο-Γιο» να μιλά για τον Ολυμπιακό και κυρίως, για το πώς έζησε από τη πλευρά του, την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τους ερυθρόλευκους Σας το μεταφέρουμε:

«Παρακολουθούσα στην τηλεόραση τον τελικό της Ευρωλίγκας μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη και τον Μπέβερλι (συμπαίκτες πέρσι στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης αλλά και μαζί στον Ολυμπιακό). Είχα μάλιστα έναν τραυματισμό στο πόδι μου, αλλά παρ’ όλα αυτά, πηδούσα και φώναζα σαν τρελός σε κάθε καλάθι του Ολυμπιακού. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε… Ήταν μία μοναδική εμπειρία ζωής. Πανηγυρίζαμε όλοι μαζί και μετά θυμάμαι κάλεσα κάποιους από τους ανθρώπους της ομάδας ώστε να τους συγχαρώ».


Στη συνέχεια ο 28χρονος γκαρντ, ανέφερε πως «δύο ώρες αργότερα, πήγα και κοιτούσα στο ίντερνετ τα βίντεο και το τι γράφονταν. Ήθελα να διαπιστώσω αν… ονειρεύομαι».

Όσο για το αν ζήλεψε; «Δεν ζήλεψα καθόλου. Συνδέθηκα πολύ με αυτούς τους ανθρώπους και τους αγαπώ. Το μόνο που σκέφτηκα ήταν: Κρίμα που δεν το καταφέραμε όλοι μαζί ένα χρόνο πριν».

Μιλώντας για τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τα ανεκπλήρωτα όνειρα που είχαν στα χρόνια που αγωνίζονταν και ο «Γιο-Γιο» στον Ολυμπιακό επεσήμανε πως «οι οπαδοί ήταν απογοητευμένοι όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως το όνειρο τους έγινε πραγματικότητα. Και είμαι σίγουρος ότι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος έγινα ακόμα πιο ευτυχισμένοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ