2012-08-04 16:33:24
Φωτογραφία για Θρίαμβος: Ελληνίδα θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία τρόμου στο Χόλιγουντ!
Θρίαμβος: Όπως έγραψε η Espresso η διάσημη Ελληνίδα θα έχει ρόλο-έκπληξη σε ταινία τρόμου που θα βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο! «Επειδή ο σκηνοθέτης με είδε διαφορετικά και του άρεσα, τελικά έκανα έναν άλλο ρόλο στην ταινία τρόμου»!

Η ελληνική μαγειρική...κατακτά το Χόλιγουντ. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso" η Μαρία Λόη η οποία έχει μυήσει τους Αμερικανούς στην ελληνική κουζίνα και έχει αποκτήσει και φανατικούς τηλεθεατές στην εκπομπή της "Cooking at Loi" που παρουσιάζει στο δίκτυο PBS είναι έτοιμη να κατακτήσει τη Μέκκα του κινηματογράφου.

«Εκείνη τη μέρα υπήρχαν και κυνηγοί ταλέντων στο γύρισμα και μόλις τελείωσα με πλησίασε μια κυρία και με ρώτησε πόσα χρόνια ασχολούμαι με την υποκριτική κι εγώ φυσικά της είπα ότι είναι η πρώτη φορά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα λόγω συμβολαίου, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι κωμωδία, αλλά ταινία τρόμου», είπε η ίδια η Μαρία Λόη στην εφημερίδα. Η κινηματογραφική καριέρα της Μαρίας Λόη φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια, αφού αποκαλύπτει η ίδια πως της πρότειναν να παίξει και σε δύο ακόμα ταινίες.
markos.tv
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ