2012-08-04 14:00:07
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ Ο ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ
Στο πρωτάθλημα της Κίνας επιστρέφει ο Τζέιμς Σίνγκλετον, ο οποίος δεν βρήκε τα λεφτά που ήθελε στο ΝΒΑ και παρόλο που προτάθηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο ίδιος δεν σκέφτηκε καν την προοπτική να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Τζέιμς Σίνγκλετον πραγματοποίησε θετικές εμφανίσεις στο τέλος της περσινής σεζόν με τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς (8.8 πόντους κατά μέσο όρο στα 12 ματς που πρόλαβε και έπαιξε) ωστόσο οι «Μάγοι» δεν του πρόσφεραν μεγάλο συμβόλαιο για να μείνει στο ΝΒΑ. Ο πρώην παίκτης της Κάχα Λαμποράλ, απέρριψε το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και προτίμησε να επιστρέψει εκεί όπου έπαιξε από το 2010 μέχρι τις αρχές του 2012.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" στην Κίνα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Τζέιμς Σίνγκλετον, όπου η ομάδα μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα εισπράξει περίπου 3.2 εκατ. δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια!

Γίνεται, συνεπώς, εύκολα αντιληπτό ότι παρά το γεγονός πως ο παίκτης προτάθηκε στους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ήταν δύσκολο να βρουν τρόπο οι ελληνικές ομάδες να δελεάσουν τον Σίνγκλετον, καθώς αν ήθελε λεφτά θα πήγαινε στην Κίνα (όπως και έκανε) ενώ αν ήθελε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα έμενε στους ΝΒΑ και τους Γουίζαρντς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ