2012-08-04 04:52:03
Φωτογραφία για «Η διελκυστίνδα στην Ελλάδα συνεχίζεται»
«Η διελκυστίνδα στην Ελλάδα συνεχίζεται» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της γερμανικής έκδοσης των Financial Times... οι οποίοι σχολιάζουν σκωπτικά ότι «τα ρολόγια στην Αθήνα χτυπούν διαφορετικά από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Μια ώρα μπορεί να διαρκέσει και 120 λεπτά και ανάλογα με τις ανάγκες μπορεί ο χρόνος να σταματήσει».

Οι FTD σημειώνουν: «Το πήγαινε - έλα του πακέτου περικοπών για το 2013/14 δείχνει την αδυναμία της κυβέρνησης Σαμαρά, η οποία έχει ένα δομικό πρόβλημα.

Ο πιο νέος εταίρος δεν τοποθέτησε υπουργούς στην κυβέρνηση πιστεύοντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα αναλάβει την ευθύνη. Έτσι όμως, κάθε μεγάλη απόφαση της κυβέρνησης πρέπει να συζητείται ακόμα μια φορά από τους τρεις αρχηγούς».

Σύμφωνα με τη Deutche Welle η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο «Η Αθήνα, παρά την κρίση, κατασκευάζει αυτοκινητόδρομους» και σημειώνει πως η κατασκευή νέων δρόμων και άλλων έργων υποδομών έχουν στόχο να βοηθήσουν τη νέα κυβέρνηση να βγει από την ύφεση. Αναμένεται να υπάρξουν και νέες ιδιωτικοποιήσεις και η ΕΕ εκφράζει την ικανοποίηση της για αυτή την εξέλιξη».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Baby shopping! [Video]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Baby shopping! [Video]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ