2012-08-04 01:12:37
Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Επίκειται επέμβαση της αστυνομίας στο Αιτωλικό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στα δυτικά γεφύρια του Αιτωλικού, οι οποίες αναμένεται να επέμβουν στον οικισμό των ρομά... όπου νωρίτερα προκλήθηκαν πολύ σοβαρά επεισόδια. Στο σημείο βρίσκεται και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης

Όπως όλα δείχνουν η αστυνομία, που έχει ενισχυθεί από δυνάμεις από Αγρίνιο και Πάτρα, πρόκειται να επέμβει κατά των ρομά, που έχουν συγκεντρωθεί στον επαρχιακό δρόμο Αιτωλικού – Αστακού, έξω από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού, ανάβοντας φωτιές και κλείνοντας τον δρόμο.

Νωρίτερα κάτοικοι του Αιτωλικού και ρομά συγκρούστηκαν με πέτρες, ενώ ακολούθησαν πυροβολικοί από την πλευρά των ρομά με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις τραυματίες.

Μετά τους πυροβολισμούς οι κάτοικοι του Αιτωλικού αποσύρθηκαν στα δυτικά γεφύρια, όπου πριν από λίγο έκαναν την εμφάνισή τους ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που όπως φαίνεται πρόκειται να επέμβουν.

Στο σημείο πριν από λίγο βρέθηκε και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, τον οποίο επεφήμησαν πολλοί κάτοικοι ζητώντας τώρα δυναμική επέμβαση των αστυνομικών.

agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ