2012-08-03 20:12:03
Φωτογραφία για Πήγε διακοπές, κόλλησε σε κινούμενη άμμο και την παρέσυραν τα κύματα
Για διακοπές στο νησί της Καραϊβικής Antigua βρέθηκε η 33χρονη Nicola Raybone με τα δυο της παιδιά Είχε όμως και έναν καλύτερο λόγο για να πάει εκεί αφού θα γινόταν ο δεύτερος γάμος του πατέρα της.

Ένα μόλις 24ωρο πριν από τον γάμο, εκείνο το μοιραίο βράδυ η άτυχη Nicola λίγο πριν το bachelor party συνάντησε τους καλεσμένους του γάμου στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Η 33χρονη Nicola προτίμησε να μην συνοδεύσει τους καλεσμένους προς το χώρο που θα γινόταν το πάρτι αλλά να απολαύσει για λίγη ώρα μόνη το ηλιοβασίλεμα στην παραλία.

Εκεί ενώ περπατούσε, παγιδεύτηκε σε κινούμενη άμμο στην άκρη της θάλασσας με αποτέλεσμα τα ορμητικά κύματα που ερχόντουσαν κατά πάνω της να την παρασύρουν.

Η οικογένεια και οι φίλοι άκουγαν κραυγές από μακριά αλλά επειδή είχε ήδη δύσει ο ήλιος δεν μπορούσαν να δουν από πού προέρχονται οι φωνές καθώς είχε αφήσει το κινητό στο μπαρ του ξενοδοχείου.


Τελικά με την βοήθεια της αστυνομίας βρέθηκε νεκρή στην άκρη της ακτής. Κατά την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι αν και υπήρχαν άτομα που είχαν αναφέρει την επικινδυνότητα της περιοχής δεν υπήρχε καμία ταμπέλα που να προειδοποιεί για τους κινδύνους.

Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατούσε εκείνο το μοιραίο βράδυ είναι η δήλωση εκπροσώπου της αστυνομίας που δήλωσε:

«Είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα συνέβησαν όλα. Η οικογένειά της την έψαχνε αλλά ήταν πολύ σκοτεινά. Δεν ήταν δύσκολο να βουλιάξει κανείς στην άμμο. Η παραλία είχε γίνει κατάμαυρη και το κύμα ήταν δυνατό και μεγάλο».
star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ