2012-08-03 20:02:05
Φωτογραφία για Έχουν χάσει τη μπάλα οι Βρετανοί - Χωρίς τέλος η ταλαιπωρία των θεατών των Ολυμπιακών
Μπορεί εμείς να είμαστε γνωστοί ως οι "ανοργάνωτοι" της Ευρώπης, όμως οι Βρετανοί είναι σε πολύ καλό δρόμο για να μας κλέψουν τον τίτλο! Με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήρθαν στην επιφάνεια όλα τα "στραβά" του συστήματος τους, καθώς υποβάλλουν σε απίστευτη ταλαιπωρία απλούς ανθρώπους κάνοντάς τους να βλαστημάνε την ώρα και την στιγμή που επισκέφθηκαν το Λονδίνο.

Είναι χαρακτηριστική η περιγραφή στα "ΝΕΑ" του Πολύβιου Αφρουδάκη, πατέρα των αδελφών Αφρουδάκη για την οδύσσεια που πέρασε. «Ήρθαμε με πληρωμένα εισιτήρια στο Λονδίνο. Την πρώτη μέρα οι διοργανωτές μας έδωσαν τα εισιτήρια μας, ονομαστικής αξίας όμως 30 λιρών ενώ είχαμε πληρώσει 45! Από το παιχνίδι με την Ιταλία και ύστερα, δεν αναγνωρίζουν τίποτε και δεν μας βάζουν καν στο κολυμβητήριο! Είχα κλείσει από την Αθήνα εισιτήρια για την οικογένειά μου, την οικογένεια του αδελφού μου και άλλων συγγενών για όλα τα παιχνίδια της Εθνικής μας στην πρώτη φάση και είχα χρεώσει την κάρτα μου με 3.780 ευρώ
. Με το αποδεικτικό πληρωμής ήρθαμε εδώ και μπήκαμε στο κολυμβητήριο μόνο με την Κροατία. Στο δεύτερο ματς δεν μας αναγνώριζαν τίποτα και έτρεχα όλη μέρα με την γυναίκα μου να ταλαιπωρούμαστε να βρούμε νέα εισιτήρια τα οποία τα ξαναπλήρωσα με μετρητά! Από σήμερα επειδή τελείωσαν τα μετρητά, χρεώνω την κάρτα μου τρέχοντας κάθε μέρα να βρω εισιτήρια που ήδη είχα κλείσει» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Οι άνθρωποι είναι άνω ποταμών και έχουν το θράσος να κάνουν κριτική μόνο στην Ελλάδα, αντί να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέφτη. Προσπάθησα να βρω λύση μέσω του Σπιτού των Ελλήνων που είχα ακούσει ότι εκεί είχαν εισιτήρια για τους γονείς των αθλητών, αλλά δεν μπόρεσα παρά το γεγονός ότι οι δύο κοπέλες της ΕΟΕ προσπάθησαν να με εξυπηρετήσουν. Αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα.»

Εντωμεταξύ το κουφό είναι ότι οι Βρετανοί στο επίσημο site τους μιλάνε για διαθεσιμότητα εισιτηρίων και όταν μπεις στο αγώνισμα που σε ενδιαφέρει το σύστημα σου βγάζει sold out!
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ