2012-08-03 14:00:57
Φωτογραφία για Ανατίναξαν ΑΤΜ στη Νέα Σμύρνη - βλέπουν γυμναστική τρομοκρατών στην ΕΛ.ΑΣ.
Πληροφορίες του planet-greece

Οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ με μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας! Παρότι καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν πήραν ούτε ένα χαρτονόμισμα από το ποσό των 60.000 ευρώ που βρίσκονταν στο εσωτερικό του Οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι, μετά την ισχυρότατη έκρηξη, στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Αρτάκης και Εθνικής Στέγης, στη Νέα Σμύρνη.

Οι δράστες τοποθέτησαν πιθανότατα μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας με βραδύκαυστο φυτίλι και προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το μηχάνημα και να υποστεί ζημιές παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική. Αυτό που φοβούνται είναι ότι ίσως πρόκειται για "τρομοκρατική γυμναστική νέου αίματος", που ενδεχομένως να έχει στρατολογήσει ο Νίκος Μαζιώτης με τη σύντροφό του, Πόλα Ρούπα - τα δύο μεγάλα κεφάλια του Επαναστατικού Αγώνα - που πλέον έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται από τις Αρχές.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο planet-greece αξιωματικός, μάλλον σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ