2012-08-02 22:47:15
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΣΑΔΟ : ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο μάνατζερ του Πάουλο Μασάδο επιβεβαίωσε πως υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του πελάτη του, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ερυθρόλευκων, από την Τουλούζ.

Ο Πάουλο Μασάδο είναι ανάμεσα στους υποψήφιους μέσους για την θέση του επιτελικού χαφ, καθώς ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει ζητήσει ποδοσφαιριστή για το συγκεκριμένο πόστο.

Ο 26χρονος Πορτογάλος χαφ δήλωσε πρόσφατα πως έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λιονέλ Ντα Σίλβα, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα φρόντισε να... ρίξει τους τόνους.

Παραδέχτηκε βέβαια πως βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμη κάτι οριστικό.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, σχολίασε στην γαλλική ιστοσελίδα: "Είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός δεν ήταν η αναμενόμενη. Δεν υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο, αλλά η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη. Μόλις έχουν ξεκινήσει να κινούνται όλες οι ομάδες. Τα πάντα είναι πιθανά για το μέλλον του πελάτη μου".

Ο Πάουλο Μασάδο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Τουλούζ και ακόμη και αν έρθουν σε συμφωνία οι ερυθρόλευκοι με τον Πορτογάλο χαφ, θα πρέπει να τα βρουν και με την γαλλική ομάδα για να γίνει η μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ