2012-08-02 21:24:49
Φωτογραφία για Άρης - Καϊσέρισπορ 0-0 - Θετικό τεστ
Πιστός στο πλάνο που τον θέλει να παρουσιάζεται εξαιρετικός στην άμυνα, έμεινε σε ένα ακόμα φιλικό ο Άρης. 

Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη ήρθε ισόπαλη 0-0 με την, ομολογουμένως δύσκολη, Καϊσέρισπορ, με το πρόσημο στην αμυντική λειτουργία να είναι και πάλι θετικό σε μία αναμέτρηση με πάρα πολλά νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν. 

Ακόμα και όταν όλα σταμάτησαν να… λειτουργούν, «παρών» φώναξε ο Διούδης, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής. 

Πάρα ταύτα τα προβλήματα στην ανάπτυξη δεν έλειψαν ούτε σε αυτό το παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ήταν σαφώς βελτιωμένη η εικόνα του Άρη σε αυτό το κομμάτι. Ωστόσο, από το 60’ και μετά τίποτα δεν φαινόταν να πηγαίνει καλά στην ομάδα συνολικά. Όπως και να έχει, το τεστ με τους Τούρκους κρίνεται πετυχημένο. 

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά την αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε φάσεις μπροστά στα καρέ της Καϊσέρισπορ, με αποκορύφωμα την διπλή χαμένη από τον Τριανταφυλλάκο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει αρχικά τον τερματοφύλακα των Τούρκων και στην επαναφορά την άμυνα. Οι Τούρκοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γνώριμό μας από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, Σίλβα Κλέιτον προσπάθησαν χωρίς, όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. 


Η μεγάλη ευκαιρία για την Καϊσέρισπορ χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Διούδη να σταματάει το σουτ του Βραζιλιάνου. Ο 19χρονος πορτιέρο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς δεν επέτρεψε στους Τούρκους να σημειώσουν κάποιο τέρμα. 

Η ενδεκάδα του Άρη: Διούδης, Ηρακλής (57’ Μαργαρίτης), Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Παπαστεριανός, Ασλανίδης, Τριανταφυλλάκος (64’ Αγγελούδης), Γιαννιώτας, Καραγιάννης (45’ Καζναφέρης), Σουνάς (45’ Κανούλας)
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ