2012-08-02 21:03:09
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ Ο ΜΑΣΑΔΟ
Ο Πάολο Μασάδο κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει στον Ολυμπιακό και πιέζει την Τουλούζ να ρίξει τις απαιτήσεις της, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr".

Αναλυτικά Αν ήταν στο χέρι του, θα είχε έρθει ήδη στον Ολυμπιακό. Και αν αυτό γινόταν, θα αισθανόταν σαν να είχε κερδίσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Οσο και αν φαίνεται περίεργο ο Πάουλο Μασάδο θα μπορούσε να πει μέχρι και ότι από μικρός ήταν Ολυμπιακός!

Τέτοια... πλύση εγκεφάλου του έχει κάνει ένας παίκτης των ερυθρόλευκων και έχει φτάσει σε σημείο να αισθάνεται ότι έχει παίξει ή ότι έχει ζήσει τον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, λένε ότι ο Πάουλο Μασάδο έχει μιλήσει με τον Μιραλάς. Η καλύτερα επειδή αυτό είναι γνωστό, οι πληροφορίες λένε ότι του έχει πει τόσα καλά πράγματα για τον Ολυμπιακό ο Μιραλάς που κάνει πώς και πώς για να προσχωρήσει στην ομάδα του Πειραιά.


Μεγάλη υπόθεση να αγοράζεις έναν παίκτη που θέλει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας σου. Δείτε τι έγινε με τον Φουστέρ. Η αξία του δεν είναι ανάλογη μεγάλων παικτών του παρελθόντος, όμως, η προσφορά του είναι αναμφισβήτητη. Και οφείλεται κατά ένα τεράστιο ποσοστό στην επιθυμία του να παίξει καλά με τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης έκανε το πρωί νέο άνοιγμα. Δείχνει και δημοσίως ότι θέλει Ολυμπιακό. Και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει νέα κίνηση για τον Πάολο Μασάδο μόνο σε περίπτωση που η Τουλούζ ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, ήτοι να πέσει στα 2,5 με 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μασάδο, μαζί με τον Μπελούτσι και τον Μοσορό, έχει απασχολήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι επαφές των δύο πλευρών όμως δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και έτσι το θέμα... πάγωσε.

Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ φρόντισε να το αναθερμάνει μιλώντας για συμφωνία με τους Πειραιώτες, κάτι που όμως δεν ήταν... μυστικό. Ο ίδιος ήταν εξαρχής θετικός στο να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας όμως η Τουλούζ έβαλε το απαγορευτικό με τα 3,5 έως 4 εκατ. ευρώ που ζητά.

Τα πάντα σε αυτήν την υπόθεση φαίνεται ότι εξαρτώνται από την γαλλική ομάδα. Εάν ζητήσει λιγότερα (2,5 με 2 εκατ. ευρώ), ο Ολυμπιακός θα ξαναμπεί στο κόλπο. Για την ώρα στο λιμάνι το μόνο που παραδέχονται είναι ότι ο παίκτης είναι όντως στα πλάνα τους...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ