2012-08-02 19:15:05
Φωτογραφία για ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΖ ΤΟΥ ΜΑΣΑΔΟ...
Ο Ολυμπιακός θα κάνει νέα κίνηση για τον Πάολο Μασάδο μόνο σε περίπτωση που η Τουλούζ ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις της, δηλαδή να πέσει στα 2,5 με 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μασάδο, όπως οι Μπελούτσι και Μοσορό, είναι ένας παίκτης που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό για την μεσαία του γραμμή και μάλιστα εδώ και καιρό. Οι επαφές των δύο πλευρών όμως δεν έφεραν το αναμενόμενο αποτέλεσμα και έτσι το θέμα... "πάγωσε" για λίγο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ φρόντισε να το αναθερμάνει μιλώντας για συμφωνία με τους ερυθρόλευκους, κάτι που όμως δεν ήταν... μυστικό. Ο ίδιος ο παίκτης ήταν εξαρχής θετικός στο να κλείσει στους νταμπλούχους Ελλάδας όμως η Τουλούζ έβαλε το απαγορευτικό με τα 3,5 έως 4 εκατ. ευρώ που ζητά για την παραχώρηση του παίκτη.

Τα πάντα σε αυτήν την υπόθεση εξαρτώνται από την γαλλική ομάδα και εάν ζητήσει λιγότερα χρήματα για την αγορά του παίκτη (2,5 με 2 εκατ. ευρώ) τότε ο Ολυμπιακός θα ξαναμπεί στο "παιχνίδι". Για την ώρα πάντως στο Λιμάνι δεν σχολιάζουν κάτι για τις δηλώσεις του Μασάδο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ