2012-08-02 09:39:09
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Κάηκε το ελληνικό χόβερκραφτ από 1 τσιγάρο!
Το καμάρι τον ελληνικών ενόπλων δυνάμεων έγινε παρανάλωμα του πυρός εξαιτίας ενός τσιγάρου! Απο τσιγάρο είναι πιθανό να προκλήθηκε η φωτιά που τη Δευτέρα 30 Ιουλίου κατέστρεψε ένα μέρος του γιγαντιαίου χόβερκραφτ ρωσικής κατασκευής Zubr ''Κέρκυρα'' του Στόλου στην Ναυτική Βάση “ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Αμφιάλη), βγάζοντας το εκτός ενεργείας για περίπου 2-3 μήνες, σύμφωνα με το onalert.gr.

Στο κατ' αρχήν αυτό συμπέρασμα καταλήγουν εμπειρογνώμονες με ορισμένα από τα δεδομένα ( ή κάποιούς αποκλεισμούς εκδοχών) και αναμένοντας από την Πυροσβεστικλή Υπηρεσία το πόρισμά της ως ο επίσημος διερευνητής του συμβάντος του Zubr ''Κέρκυρα''.Οι αρμόδιοι του Πολεμικού Ναυτικού έχουν εμπιστοσύνη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία που κάνει συστηματική έρευνα. Σε αυτή παραπέμπουν για την πλήρη αξιολόγηση των δεδομένων και οι ίδιοι αρκούνται σε κάποιες λογικές εκδοχές.

Αιφνιδιαστική επίσκεψη Παναγιωτόπουλου

Χθες, πάντως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Κ. Χρηστίδη, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στη Ναυτική Βάση “ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ”, όπου ζήτησε να ενημερωθεί επί τόπου για τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο "Κέρκυρα" (L-182).

Ο κ. Παναγιωτόπουλος όπως ανακοινώθηκε, >.Το μήνυμα του υπουργού είναι ''να σφίξουν τα λουριά σε θέματα φύλαξης'' αλλά και τήρησης των κανόνων ασφαλείας παντός τυπου.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ