2012-08-02 08:42:03
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΔΟ : ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Πάουλο Μασάδο φαίνεται πως είναι ο... "εκλεκτός" του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να μιλάει για νέα συμφωνία, τονίζοντας πως οι άνθρωποι του νταμπλούχου Ελλάδας διαπραγματεύονται αυτές τις ώρες με την Τουλούζ.

Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό πως ενδιαφέρεται για τον Μασάδο εδώ και καιρό, ενώ και ο προπονητής της ομάδας έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη. Αυτά επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Τουλούζ, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" ξεκαθαρίζει ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό μετά την νέα προ ημερών επαφή του με τους ερυθρόλευκους, και επιπλέον υπογραμμίζει ότι γνωρίζει πως οι άνθρωποι του Θρύλου είναι σε διαρκή επαφή με την Γαλλική ομάδα για να συμφωνήσει την παραχώρησή του.

«Εγώ έχω συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Και δεν αναφέρομαι στη συμφωνία που είχε γίνει πριν ένα μήνα, αφού η ελληνική ομάδα μίλησε ξανά μαζί μου τις τελευταίες ημέρες. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός μιλάει και με την Τουλούζ και οι ώρες είναι κρίσιμες. Περιμένω κι εγώ να δω τι θα γίνει...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ