2012-08-02 06:11:04
Φωτογραφία για Το πρώτο Μνημόνιο για την Κύπρο
Ο Χριστόφιας στα ίχνη του Παπανδρέου ''Εντός Σεπτεμβρίου ή Οκτωβρίου αναμένεται να είναι έτοιμη η κυπριακή κυβέρνηση να παρουσιάσει το πρώτο μνημόνιο της Κύπρου ενώπιον της Ευρωζώνης''  δήλωσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή.

Ο Βάσος Σιαρλή, ανέφερε ότι ''θέματα, που αφορούν μισθούς, συντάξεις και τον 13ο μισθό βρίσκονται στο τραπέζι των διαβουλεύσεων με την τρόικα''. Διευκρινίσε, όμως, ότι η κυβέρνηση δεν συμφωνεί απόλυτα με ό,τι προτείνουν οι τεχνοκράτες της.

Ο υπουργός Οικονομικών απέφυγε να αποκαλύψει το περιεχόμενο των διαβουλεύσεων και το ποσό που συζητείται με την τρόικα για τη στήριξη της Κύπρου, με την οποία , είπε, ''υπάρχουν διαφορές''.

''Όταν επιλυθούν οι διαφορές αυτές η κυβέρνηση έχει υποχρέωση και καθήκον να ενημερώσει τους πολίτες και να ζητήσει τη συμπαράστασή τους'', πρόσθεσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Σιαρλή ανέφερε ότι είναι ''άκρως απομακρυσμένο'' το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών και επισήμανε πως ''κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να περνά από το μυαλό κανενός''.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ