2012-08-02 00:15:11
Φωτογραφία για ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ - ΚΑΒΒΑΔΑ!
Τα δεδομένα στις περιπτώσεις των Περπέρογλου και Καββαδά, σχετικά με τους «αιώνιους» καθημερινά αλλάζουν Οι νεότερες πληροφορίες του "superbasket.gr", θέλουν τον πρώτο να είναι ακόμα πιο κοντά στο Λιμάνι και τον δεύτερο να θέλει αλλά Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του ψάχνουν στην αγορά για τον αντί-Κέσελ και τον είχαν βρει στο πρόσωπο του Κρίστμας, με τους Σέλτικς να τους χαλάνε τα σχέδια. Η νέα αναζήτηση δεν έχει φέρει ακόμα αποτέλεσμα και η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου μπήκε και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και μπορεί αυτές οι διαπραγματεύσεις να πέρασαν από διάφορα στάδια αλλά τη δεδομένη στιγμή είναι στα καλύτερά τους. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία αλλά το κλίμα είναι πολύ θετικό και ίσως άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Περπέρογλου έχει τον ίδιο ατζέντη και με τον Βασίλη Καββαδά. Συμφωνα με το δημοσίευμα με τον παίκτη οι ερυθρόλευκοι φέρεται να τα έχουν βρει, αλλά υπάρχει και ο Πανιώνιος. Η πλευρά του Λιανού διέρρευσε ότι ο Ολυμπιακός ισοφάρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Καββαδά κι από το Λιμάνι κυκλοφόρησε ότι δεν ασχολούνται με τον παίκτη με τα δεδομένα που έχει ορίσει ο Λιανός. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...

Το σίγουρο είναι ότι μετά τον Μαυροειδή έχουμε δυο ακόμα ντέρμπι «αιωνίων».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ