2012-08-01 23:37:05
Φωτογραφία για Ελληνοαλβανική σπείρα ανηλίκων έκλεβε μοτοσικλέτες στο Βόλο!!!
Δύο 15χρονοι και ένας 17χρονος (2 ημεδαποί και ένας Αλβανός) συνελήφθησαν στο Βόλο, κατηγορούμενοι για κλοπές τροχοφόρων.

Συγκεκριμένα, οι τρεις ανήλικοι αφού παραβίαζαν τις κλειδαριές των δικύκλων, τα έθεταν σε λειτουργία με ένωση των καλωδίων εκκίνησης και στη συνέχεια τα αφαιρούσαν. Ακολούθως, τα χρησιμοποιούσαν για μικρό χρονικό διάστημα και τα εγκατέλειπαν σε διάφορα σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, ενώ σε λίγες περιπτώσεις αφαιρούσαν από αυτά τα ανταλλακτικά – εξαρτήματά τους (ελαστικά, φανάρια κ.α.) πριν τα εγκαταλείψουν.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 30-07-2012, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, εντόπισαν τον 15χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, να επιβαίνει σε δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, το οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε αφαιρεθεί πρωινές ώρες της 27-07-2012 από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 15χρονος αλλοδαπός ενεργώντας είτε μεμονωμένα είτε από κοινού με τους άλλους δύο ανήλικους κατά το χρονικό διάστημα από 11-06-2012 έως 27-07-2012, διέπραξαν συνολικά δεκατρείς περιπτώσεις κλοπών, εκ των οποίων οι 7 μοτοσικλετών και οι 6 μοτοποδηλάτων.

Σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, ενώ η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ενας διαφορετικός χάρτης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ενας διαφορετικός χάρτης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ