2012-08-01 23:23:18
Φωτογραφία για Το θρίλερ της Πάρου συνεχίζεται - 20 δείγματα DNA έχουν πάρει για την υπόθεση- Σε κρίσιμη κατάσταση η 15χρονη
- Δεν ταιριάζει το DNA με τους δύο ντόπιους που είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι

- Πήραν γενετικό υλικό και από άτομα του περιβάλλοντος του παιδιού

- Αγωνία της οικογένειας για την ζωή του 15χρονου κοριτσιου

Η αστυνομία πήρε μέχρι τώρα δείγματα DNA από 20 άτομα, τόσο από το οικείο περιβάλλον της 15χρονης Μυρτούς που έπεσε θύμα της εγκληματικής επίθεσης στις 23 Ιουλίου, όσο και από εργαζόμενους σε καταστήματα που επισκέφθηκε κατά την παραμονή της στο νησί της Πάρου.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν γενετικό υλικό είναι και ο άνδρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί.

Την ίδια ώρα, η εξέταση των δειγμάτων που είχε πάρει η αστυνομία από τους δύο ντόπιους - οι οποίοι είχαν θεωρηθεί βασικοί ύποπτοι στην υπόθεση - και είχαν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας, έδειξαν ότι τελικά δεν είναι εκείνοι πίσω από την εγκληματική επίθεση.


Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ερευνες προς κάθε κατεύθυνση. Ηδη από χθες η αστυνομία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει κάτι να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής», αναφέρει η ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.

Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο,ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εκκληση για βοήθεια απευθύνει και η οικογένεια μέσω του δικηγόρου της. Τραγικές φιγούρες οι γονεις της 15χρονης οι οποίοι απο την πρώτη στιγμή έκαναν λόγο για εκγληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα.

Στο μεταξύ η μικρή Μυρτώ παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ, σε κρίσιμη κατάσταση.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ