2012-08-01 20:07:34
Φωτογραφία για Συμφωνία-παρωδία των πολιτικών αρχηγών... να αποτελειώσουν τους Έλληνες!  Άμεσα τα μέτρα των 11,5 ΔΙΣ, μετά η διαπραγμάτευση!
Ποιά επαναδιαπραγμάτευση; Το προεκλογικό παραμύθι πριν απο λίγο έλαβε και επίσημα τέλος αφού μετά απο πρόταση του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και συμφωνία απο τους άλλους 2 πολιτικούς αρχηγούς πρώτα θα παρθούν ΟΛΑ τα μέτρα της επόμενης διετίας αλλά και τα συμπληρωματικά μέτρα του 2012 και μετά θα πάμε σε "διαπραγμάτευση".  Τώρα τι διαπραγμάτευση θα κάνουν αφού θα λάβουν πρώτα όλα τα μέτρα μόνο οι ίδιοι ξέρουν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε οτι η περίφημη διαπραγμάτευση "πηγαίνει" για 2,5 χρόνια αργότερα, χρονικό διάστημα που πιθανότατα θα γίνουν οι επόμενες εκλογές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος μάλιστα ως άψογος υποκριτής δήλωσε οτι διαφωνεί με αυτή την πρόταση, δηλαδή με το να λάβει πρώτα η κυβέρνηση τα μέτρα περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ και κατόπιν να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας για παράταση του χρονοδιαγράμματος προσαρμογής, αλλά είναι αναγκασμένος να ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ με την επιλογή του πρωθυπουργού καθόσον προέχει η συνέχεια της προσπάθειας της κυβέρνησης να διαχειρισθεί την κρίση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αριστερός Καρατζαφέρης που έκανε λόγο για προστασία μόνο των πολύ αδύνατων οικονομικά Ελλήνων και να υπάρξουν όσο το δυνατόν λιγότερες κοινωνικές επιπτώσεις. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή...
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ