2012-08-01 16:29:11
Φωτογραφία για Συνέλαβαν άνεργο πατέρα εφτά παιδιών για χρέη 5.000 ευρώ...Βάλτε ΠΛΑΦΟΝ στα χρέη ρε ΦΩΣΤΗΡΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ..
Στα κρατητήρια για χρέη 5.000 ευρώ προς το Δημόσιο οδηγήθηκε ένας άνεργος Ηρακλειώτης πατέρας εφτά παιδιών την ίδια στιγμή που μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου οι οποίοι χρωστούν εκατομμύρια ευρώ στο κράτος συνεχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Πρόκειται για τον...πρόεδρο της κίνησης Ομάδα Αλληλεγγύης Αγίας Αικατερίνης «Μηνάς Χατζηδάκης» ο οποίος διατηρούσε στο παρελθόν εμπορικό κατάστημα και φόρεσε χειροπέδες για βεβαιωμένα χρέη προς τον ΟΑΕΕ.

Η είδηση προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό καθώς ο γνωστός για την κοινωνική του δράση Ηρακλειώτης κινδυνεύει να καταλήξει στη φυλακή αφού αδυνατεί να καλύψει το χρέος του απευθύνοντας έκκληση βοήθειας σε κοινωνικούς φορείς και πολίτες.

Για το θέμα αναμένεται να ζητήσει ενημέρωση και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου προκειμένου να διερευνηθεί αν υπάρχουν περιθώρια παρέμβασης.

Βάλτε ΠΛΑΦΟΝ στα χρέη ρε ΦΩΣΤΗΡΕΣ του ΕΘΝΟΥΣ.. Και κάντε επιτέλους μόνιμη ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ στο δημόσιο....για να ξεπληρώσουν οι άνθρωποι τα χρέη τους...Άντε ξυπνάτε πια και αφήστε τις εξυπνάδες από τα τηλεπαράθυρα...
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ