2012-08-01 14:57:30
Φωτογραφία για ΤΟ... ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΝΟ
Στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται έτοιμοι να εντατικοποιήσουν τις κινήσεις τους, όσον αφορά στις δύο βασικές μεταγραφικές κινήσεις που απομένουν.

Χωρίς να θέλουν να προχωρήσουν σε βεβιασμένες επιλογές στο Λιμάνι φαίνεται να καταλήγουν στους «εκλεκτούς» τους για τη θέση του σέντερ κι εκείνης του σμολ φόργουορντ.

Όσον αφορά το «3άρι», ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του τσεκάρουν προσεκτικά την περίπτωση του 31χρονου ΝΒΑer Τζέισον Καπόνο, ο οποίος, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, προτάθηκε πρόσφατα. Πρόκειται για παίκτη που αρέσει στον 47χρονο τεχνικό των ερυθρόλευκων, αφού έχει τα στοιχεία που ψάχνει και, κυρίως, πολύ καλό σουτ από την περιφέρεια. Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήδη έκαναν έρευνα αγοράς για τον Τζέισον Καπόνο, ρωτώντας σε πρώτη φάση το ποσό στο οποίο ανέρχεται το κασέ του. Παρά τις αρχικές προβλέψεις τους, διαπίστωσαν πως δεν βρίσκεται σε απαγορευτικά επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, βασική επιλογή για τη θέση «5» παραμένει ο Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά όσο ο 28άχρονος Αμερικανός σέντερ δεν απαντάει στην πρόταση που του έχει γίνει, οι ερυθρόλευκοι θα αρχίσουν να βλέπουν πιο «ζεστά» τις περιπτώσεις που έχουν προκριθεί ως εναλλακτικές λύσεις από το τεχνικό επιτελείο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ