2012-08-01 14:12:08
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ
Ο Γιάννης Φουντούλης υπογράμμισε πως από εδώ και πέρα η Εθνική ομάδα πόλο χρειάζεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που είναι η πρόκριση στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Ο διεθνής πολίστας μίλησε μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα με την Εθνική Ιταλίας (7-7).

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός του Ολυμπιακού δήλωσε: "Εμείς, ανεξαρτήτως του ότι παίζαμε με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, μπήκαμε για να νικήσουμε. Ήμασταν ως το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης, δείξαμε πάθος και ψυχή και πιστεύω ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε.

Σταθήκαμε λίγο άτυχοι στο τέλος, αλλά δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι, γιατί θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ στην τελευταία φάση και όλη η εμφάνισή μας να πήγαινε στράφι. Πήραμε ένα βαθμό απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, οι υπόλοιπες ομάδες μπορεί να μην της "κόψουν" βαθμούς, οπότε κοιτάμε τα επόμενα ματς με μεγαλύτερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ώστε να πετύχουμε τον αρχικό στόχο μας, την πρόκριση στην οκτάδα.

Κατά την προσωπική μου άποψη, ένα πρόβλημα που έχουμε είναι ότι, ενώ είμαστε πολύ καλή ομάδα, δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και παιχνίδια όπως το σημερινό και το προχθεσινό (σ.σ. με την Κροατία) μας δείχνουν το δρόμο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ