2012-08-01 13:48:27
Φωτογραφία για ΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Εφτά νέοι Ελληνες ποδοσφαιριστές έχουν ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και όλοι είναι κάτω των 24 ετών, με τον μ.ό. ηλικίας τους να φτάνει τα 20,5 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος ήρθε από τη Σκόντα, είναι 21 ετών, ο Ανδρέας Γιαννιώτης 20 ετών, ο Κώστας Μανωλάς 21 ετών, ενώ 23 ετών είναι οι Σιόβας και Τάτος, οι οποίοι είναι οι «μεγάλοι» της παρέας. Οι... «Βενιαμίν» Βασίλης Καραγκούνης και Μπάμπης Λυκογιάννης είναι μόλις 18 ετών.

Αν σε αυτούς προστεθούν οι Γιάννης Φετφατζίδης (22 ετών), Μπάλας Μέγερι (22 ετών), Τάσος Παπάζογλου (23 ετών) και Κώστας Μήτρογλου (24 ετών) τότε φτιάχνεται αισίως μια ενδεκάδα παικτών οι οποίοι έχουν μ.ο. ηλικίας 21,1 χρόνια.

Εκτός, όμως, από νεαροί οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είναι και αρκετά ταλαντούχοι και κάποιοι από αυτούς έχουν αναμφισβήτητα θέση στο αρχικό σχήμα των νταμπλούχων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, αναλαμβάνει την ευθύνη να διαχειριστεί μερικά από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας και αν μη τι άλλο από τον τρόπο που θα δουλέψει με αυτά τα παιδιά θα εξαρτηθεί τόσο η πορεία του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει ανάγκη από νέους ποδοσφαιριστές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαλλιά ουράνιο τόξο (Photos)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαλλιά ουράνιο τόξο (Photos)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ