2012-07-31 16:00:07
Φωτογραφία για 2013 BMW 3 ActiveHybrid photos
Ο εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 225 kW/306 hp τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo της BMWActiveHybrid 3 είναι ο γνωστός για την ευστροφία, ελκτική ισχύ και απόδοση της BMW 335i. Ο ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 40 kW/55 hp και αντλεί ενέργεια από μία υψηλής τάσης μπαταρία ιόντων λιθίου που τοποθετείται κάτω από το χώρο αποσκευών. Η BMW ActiveHybrid 3 υιοθετεί το σπορ και κομψό αμάξωμα της BMW 3 Series Sedan σε συνδυασμό με αποκλειστικές πινελιές που υπογραμμίζουν την καινοτόμο τεχνολογία κίνησης. Το λογότυπο “ActiveHybrid 3” στις κολόνες C και πίσω, με τις απολήξεις εξαγωγής σε ματ χρώμιο, διαφοροποιούν το εξωτερικό από άλλα μοντέλα της σειράς. Άλλες πινελιές παρατηρούμε στα πλαίσια παραθύρων σε σατινέ φινίρισμα και τα χαρακτηριστικά BMW Individual High-gloss Shadow.

Προαιρετικά διατίθενται ζάντες αλουμινίου Streamline 18 ιντσών που δηλώνουν εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση.

Η BMW ActiveHybrid 3 ξεχωρίζει οπτικά και με το λογότυπο “ActiveHybrid 3” στα μαρσπιέ, μία αλουμινένια πλακέτα στον επιλογέα ταχυτήτων με την ίδια ‘ταυτότητα’, και ένα ειδικό κάλυμμα κινητήρα. Επιπλέον και οι τρεις εκδόσεις Sport, Modern και Luxury και το πακέτο M Sport διατίθενται για την ActiveHybrid 3.


Στάνταρ εξοπλισμός υψηλής ποιότητας, πλούσια γκάμα προαιρετικών επιλογών.

Η γκάμα χρωμάτων, ταπετσαριών και εξοπλισμού εσωτερικού είναι αντίστοιχη με αυτή που προσφέρεται στις άλλες εκδόσεις της BMW 3 Sedan.

Στο στάνταρ εξοπλισμό προστίθεται ένα διζωνικό σύστημα ελέγχου κλιματισμού με στατική λειτουργία. Μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών mobility BMW ConnectedDrive και άλλα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού που διατίθενται για τη BMW Σειρά 3 Sedan, προσφέρονται και για τη BMW ActiveHybrid 3.

Παραγωγή στο Εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο.

Η BMW ActiveHybrid 3 θα παράγεται στο Εργοστάσιο της BMW στο Μόναχο μαζί με άλλα μοντέλα της BMW Σειράς 3.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης:

More photos

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ