2012-07-31 02:15:03
Φωτογραφία για Οι Έλληνες την 4η ημέρα
Έντονο το υγρό στοιχείο στην 4η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων για την ελληνική αποστολή, με συμμετοχές στην κολύμβηση, την... Εθνική πόλο να δίνει τον δεύτερο αγώνα της και τους αθλητές μας σε κωπηλασία και ιστιοπλοΐα να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους.

Πιο αναλυτικά, στα προκριματικά της κολύμβησης έχουμε δύο συμμετοχές αυτή του Παναγιώτη Σαμιλίδη και του Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης συμμετέχει στην τρίτη σειρά των 200μ. πρόσθιο (στις 12:50 ώρα Ελλάδας), στην 3η διαδρομή, έχοντας την όγδοη επίδοση συνολικά στο αγώνισμα. Μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε τον Μάιο, στο Ευρωπαϊκό του Ντέμπρετσεν, ο νεαρός πρωταθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τους ημιτελικούς (22:20) κι εκεί να παλέψει για την υπέρβαση.

Ο Γκολομέεβ από την πλευρά του θα αγωνιστεί στα 100μ ελεύθερο (στις 12:10) στην 5η προκριματική σειρά (1η διαδρομή), στοχεύοντας περισσότερο στην απόκτηση εμπειριών και στην επίτευξη ενός ατομικού ρεκόρ.


Οι κωπηλάτες Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνης θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να προκριθούν στα ημιτελικά του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στον επαναληπτικό της κατηγορίας τους που θα διεξαχθεί στις 12.30 στο Ιτον Ντόρνεϊ. Στόχος για το ελληνικό πλήρωμα μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα ημιτελικά της Πέμπτης. Αντίπαλοί τους θα είναι τα ζευγάρια της Αιγύπτου, της Ουγγαρίας, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Ουρουγουάης.

Η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών δίνει στις 17:30 το δεύτερο παιχνίδι της στο Ολυμπιακό τουρνουά, με αντίπαλο την Ιταλία. Μετά την πρεμιέρα και την ήττα από την Κροατία, η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει και το δεύτερο μεγάλο όνομα του Α΄ ομίλου, την παγκόσμια πρωταθλήτρια του Σάντρο Καμπάνια.

Στο «Royal Artillery Barracks» συνεχίζεται στις 11 π.μ. ο προκριματικός του σκητ ανδρών στη σκοποβολή, με τη συμμετοχή του Νίκου Μαυρομμάτη και του Ευθύμη Μίττα, που μέχρι στιγμής βρίσκονται στην 10ή και 21η θέση αντίστοιχα, στοχεύοντας στην 6άδα του τελικού που θα γίνει την ίδια ημέρα στις 16:00.

Τέλος, στο Γουεϊμάουθ κάνουν πρεμιέρα άλλες δύο κλάσεις της ιστιοπλοΐας, τα RS-X ανδρών και γυναικών, με τη συμμετοχή του Βύρωνα Κοκκαλάνη και της Αγγελικής Σκαρλάτου αντίστοιχα. Με τις ιστιοδρομίες 5 και 6 συνεχίζονται τα Star (Παπαθανασίου/Τσότρας) και τα Finn (Μιττάκης), ενώ οι κούρσες 3 και 4 θα γίνουν στις κατηγορίες Laser (Χειμώνας), Laser radial (Αγραφιώτη) και 49er (Δήμου/Πατενιώτης).
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ