2012-07-30 18:38:35
Φωτογραφία για «ΜΑΤΙΑ» ΖΑΡΝΤΙΜ ΣΤΟΝ ΣΑΠΟΥΝΑΡΟΥ
Την περίπτωση του Κριστιάν Σαπουνάρου παρακολουθεί στενά σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος τον θεωρεί ιδανικό για το δεξί άκρο της άμυνας.

Πολύ ψηλά στη λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ο Κριστιάν Σαπουνάρου, όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι. Ο 38χρονος τεχνικός θεωρεί τον Ρουμάνο ιδανικό για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ μπορεί να βοηθήσει και σαν δεξιός στόπερ και η περίπτωσή του θα «παίξει» πολύ πιο έντονα αν φυσικά παραχωρηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης.

Ο 28χρονος Ρουμάνος δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος αφού ο Ζαρντίμ έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του, ωστόσο αποτελεί μια περίπτωση που μπορεί να προχωρήσει χωρίς μεγάλο κόστος. Ο παίκτης άλλωστε δεν υπολογίζεται από την Πόρτο για τη νέα περίοδο και στην παρούσα φάση προπονείται ξέχωρα από την υπόλοιπη ομάδα, μαζί με τους Μπελούτσι και Ούκρα που επίσης δεν υπολογίζονται. Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να στοιχήσει υπερβολικά χρήματα ενώ και το κασέ του ίδιου είναι λογικό. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ