2012-07-29 23:23:50
Φωτογραφία για Λιάγκας-Σκορδά: Το νέο σπίτι τους στην Τήνο! Δείτε φωτογραφίες...
Είναι γνωστό ότι η αδυναμία που τρέφει το διάσημο ζευγάρι για το υγρό στοιχείο είναι μεγάλη. Το πανέμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί αποτελεί τους τελευταίους μήνες τον πιο αγαπημένο προορισμό, κυρίως μετά τη βάφτιση του μικρού Γιαννάκη τον Ιούνιο στην εξοχική κατοικία που διατηρεί εκεί ο γυναικολόγος της Φαίης, Θάνος Παράσχος.

Αυτό, φυσικά, δεν παραλείπουν να το αναφέρουν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους με πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους περιβάλλοντος. Σε μία από αυτές τις αναφορές τους, στις οποίες τόνιζαν τη λατρεία τους για το νησί, έπεσε και η ιδέα στο τραπέζι από τον άνθρωπο που τους έκανε να αγαπήσουν την Τήνο. Μόλις πριν λίγες ημέρες είχε πληροφορηθεί, σύμφωνα με το "Ciao", ότι σε νεοαναγειρόμενο συγκρότημα κατοικιών κορυφαίου τραπεζικού οργανισμού στη θέση Βουρνή υπήρχε μια μεζονέτα παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής σε πολύ δελεαστική τιμή. Το ευτυχισμένο ζευγάρι, χωρίς δεύτερη σκέψη, εκδήλωσε την επιθυμία να επισκεφτεί την περιοχή και να διαπιστώσει από κοντά πως πληρεί όλες τις προδιαγραφές.


Πράγματι, σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από τη Χώρα της Τήνου και ένα χιλιόμετρο από τα Κιόνια, στον κόλπο Βουρνή, βρίσκεται το καλαίσθητο συγκρότημα κατοικιών. Το εμβαδόν του ακινήτου, που αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, είναι περίπου 120 τ.μ. Απλώνεται σε αγροτεμάχιο εμβαδού πάνω από τέσσερα στρέμματα και η θέση του είναι σε ειδυλλιακό σημείο με έντονο το φυσικό περιβάλλον και χαρακτηριστική ησυχία. Η απόσταση από τη θάλασσα, και συγκεκριμένα από μία μικρή αμμώδη παραλία, είναι 300 μέτρα μόνο. Η θέα του είναι πανοραμική και συνδυάζει θάλασσα, γη και ουρανό. Και το κυριότερο, η τιμή του ήταν πολύ συμφέρουσα, περίπου 180.000 ευρώ. Όσο για το εσωτερικό της διώροφης κατοικίας, αποτελείται από τον ισόγειο χώρο όπου βρίσκεται το καθιστικό και μεγάλη κουζίνα που διαχωρίζεται με πάσο. Η κουζίνα έχει δική της έξοδο σε σκεπαστή αυλή. Το καθιστικό "βλέπει" σε μεγάλη πλακόστρωτη υπερυψωμένη αυλή. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό. Στον όροφο υπάρχουν άλλα δύο υπνοδωμάτια με έξοδο σε βεράντα και ένα μεγάλο μπάνιο. Είναι περιτριγυρισμένη από σκεπαστές βεράντες, από όπου η θέα στο Αιγαίο είναι μοναδική και ανεμπόδιστη. Η κατοικία έχει ιδιόκτητο οικόπεδο-κήπο, πάρκινγκ και ανεξάρτητο διαμέρισμα για τη φιλοξενία επισκεπτών.
markos.tv
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ