2012-07-29 22:22:45
Φωτογραφία για «ΟΧΙ» ΡΟΥΙΣ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΗΣ ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε πολύ σοβαρά για την απόκτηση του Άλαν Ρουίς και μάλιστα είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία μαζί του. Ωστόσο, η άρνηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα να δεχθεί την πρόταση που είχε γίνει εξαρχής, ματαίωσε τη μεταγραφή, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει.

Ο παίκτης από την πλευρά του που είχε ετοιμάσει... βαλίτσες για Ελλάδα, έχει στενοχωρηθεί πολύ με τη συγκεκριμένη εξέλιξη και σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr" είπε «όχι» στο νέο 3ετές συμβόλαιο που του πρότεινε η ομάδα του, με πολύ μεγαλύτερες απολαβές από τις τωρινές.

Το πιο σοβαρό θέμα, όμως, είναι ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη φέρεται να στράφηκαν και πάλι στον Ολυμπιακό, ανοίγοντας εκ νέου συζήτηση για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αφού από τη στιγμή που η Χιμνάσια βλέπει ότι ο Ρουίς δεν ανανεώνει, θα προσπαθήσει να τον πουλήσει, αλλιώς θα τον χάσει ως ελεύθερο τη νέα σεζόν.

Αυτή τη στιγμή ο Ρουίς βρίσκεται με την εθνική Ελπίδων της Αργεντινής και κάνει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού Μαρσέλο Τριμπιάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ