2012-07-29 18:22:03
Φωτογραφία για Η κυβεία με παραδοσιακούς τρόπους φαίνεται να επιστρέφει, λέει η Αστυνομία Κύπρου
Στους παραδοσιακούς τρόπους κυβείας φαίνεται να άρχισαν να στρέφονται οι λάτρεις του ηλεκτρονικού τζόγου, μετά την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας και το κλείσιμο τον ίντερνετ καζίνο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το γεγονός αυτό δεν απέκλεισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού Μαρίνος Βασιλείου, σχολιάζοντας τη χθεσινή σύλληψη 18 προσώπων, που επιδίνονταν σε κυβεία, σε ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Όπως είπε, στο πλαίσιο των ελέγχων για πάταξη της κυβείας, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου 18 συνολικά πρόσωπα να παίζουν χαρτιά και συγκεκριμένα πόκερ και Texas hold`em.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, 494 φίσιες και 104 πλαστικά τραπουλόχαρτα.

Οι 18 κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, για να κληθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης, ενώ ένας εξ αυτών κατηγορήθηκε και για το ότι επέτρεψε στους υπόλοιπους να επιδίδονται σε κυβεία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Βασιλείου είπε πως "ίσως, μετά εφαρμογή της νέας νομοθεσίας, πολλά πρόσωπα να άρχισαν να επιδίδονται στις παλαιές μεθόδους κυβείας" και υπέδειξε ότι η Αστυνομία συνεχίζει τους έλεγχους για πάταξη οποιωνδήποτε φαινομένων κυβείας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ