2012-07-29 16:48:11
Φωτογραφία για ΣΑΝΤΟΝ : ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΓΚΡΕΚΟ
Καλές εντυπώσεις άφησε στον Σαντόν ο Ολυμπιακός, τόσο για την αμυντική του λειτουργία, όσο και για την θετική του αντίδραση από την στιγμή που έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο παίκτης της Νιουκάστλ μιλώντας στο "novasports.gr", έστειλε τις ευχές του στον Γκρέκο, τον οποίο χαρακτήρισε ποδοσφαιριστή υψηλού επιπέδου.

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή οργάνωση στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας και είναι φυσικό να μην έχουμε βρει ακόμα τον εαυτό μας αλλά είναι αλήθεια ότι μοχθήσαμε αρκετά από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας. Ο Ολυμπιακός αμύνεται πολύ καλά και μου άρεσε ιδιαίτερα ο χαρακτήρας που έδειξε στο τέλος του αγώνα που έμεινε με παίκτη λιγότερο. Δεν περιμέναμε να παίξουν τόσο καλά με αριθμητικό μειονέκτημα και να κάνουν ευκαιρίες. Είναι μια ομάδα με εμπειρία ετών στο Champions League και πιστεύω ότι θα έχει και φέτος μια πολύ καλή παρουσία στη διοργάνωση.


Σαν σύνολο μου άρεσε ο Ολυμπιακός. Σίγουρα κάποιες μονάδες ξεχωρίζουν σε κάθε ομάδα αλλά οι Έλληνες έδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν γρήγορο ποδόσφαιρο και δικαίωσαν τον προπονητή μας που μας είχε πει ότι θα είναι δύο δύσκολα και δυνατά τεστ για μας τα φιλικά με τον Ολυμπιακό και τη Μπράγκα. Θεωρώ ότι είναι σε καλό δρόμο για να πετύχει τους στόχους της νέας σεζόν.

Τον γνωρίζω τον Λεάντρο Γκρέκο. Δεν ήξερα ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γιατί δεν τον είδα σήμερα (του εξήγησαν ότι υπέγραψε προ ημερών και δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί στην αποστολή). Είναι πολύ αξιόλογος μέσος και πιστεύω ότι στον Ολυμπιακό θα έχει μια σταθερή παρουσία που θα τον βοηθήσει να δείξει το ταλέντο του. Στην Ιταλία και στη Ρόμα δεν είχε αυτή την ευκαιρία όμως είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου και θα το δείτε σύντομα. Να του δώσετε τις ευχές μου για καλή επιτυχία".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ