2012-07-29 14:59:24
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε για το... νέο Ολυμπιακό του Ζαρντίμ, τονίζοντας ότι ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα, ενώ δεν ξεγράφει τον Παναθηναϊκό. Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιτυχία του βιβλίου του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη στο ΦΩΣ των ΣΠΟΡ:

Μαθαίνω ότι το βιβλίο σου πάει πολύ καλά.

Όντως πάει καλά, την Δευτέρα θα το παρουσιάσουμε στην Άρτα και την Τρίτη στα Γιάννενα.

Θέλω την γνώμη σου για τον Ολυμπιακό.

«Ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τον Ολυμπιακό, ξέρω από την καριέρα μου ότι σε τέτοιο σημείο χρονικό σημείο είναι παρακινδυνευμένο να σχηματίζεις άποψη από τα φιλικά. Η ομάδα ακόμα δεν είναι κομπλέ, δεν είναι έτοιμη, θα μπορώ να εκφέρω γνώμη μετά το φιλικό με τη Μάλαγα στις 7 Αυγούστου, που θα το δω από κοντά στο Καραϊσκάκη».

Η άποψή σου για τον Μήτρογλου, τα πήγε πολύ καλά με τη Νιούκαστλ

«Ο Μήτρογλου είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Είναι γεννημένος σκόρερ, αλλά δεν είναι μόνο σκόρερ, έχει και άλλα χαρίσματα. Μπορεί να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Λέω «μπορεί να γίνει», διότι πρεέπει να διορθώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του, να τα βελτιώσει. Να μην μείνει εκεί».


Όπως; Τι πρέπει να βελτιώσει;

«Κινητικότητα, μαρκάρισμα του αντιπάλου, συνεργασίες. Αυτούς τους τρεις τομείς. Όλα τα άλλα τα έχει, και είναι δύσκολα αυτά που έχει. Όμως ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, θέλει και άλλα πράγματα».

Αν τα φτιάξει;

«Αν τα φτιάξει, θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό».

Έλλειψη Μέλμπεργκ. Τον έζησες, τον ξέρεις. Πως νιώθει ο τερματοφύλακας έχοντας μπροστά του τον Μέλμπεργκ;

«Για το πόσο λείπει ο Μέλμπεργκ, θα περιμένω και γι αυτό το θέμα ως τις 7 Αυγούστου που παίζει ο Ολυμπιακός με τη Μάλαγα στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα επαναλαμβάνω ότι είναι νωρίς ακόμα να κριθεί, θέλει να δέσουν και οι διεθνείς που ήρθαν πρόσφατα στην προετοιμασία».

Τον Παναθηναϊκό πολλοί τον έχουν ξεγράψει. Η πείρα σου τι λέει;

«Δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Παναθηναϊκό ως αντίπαλο. Οι ομάδες στη συνέχεια μπορεί να ενισχυθούν. Όμως και για τον Παναθηναϊκό δεν θέλω να μιλήσω τώρα, θα τα πούμε σε καμιά δεκαριά μέρες όλα».

Ένα σχόλιο για το θέμα με την Βούλα Παπαχρήστου, το tweet και τους Ολυμπιακούς Αγώνες;

«Για εμένα κακώς έγινε τόσο μεγάλος θόρυβος. Πιστεύω ότι ήταν ένα ατυχές tweet από την κοπέλα. Νομίζω ότι κατάλαβε και η ίδια το λάθος της, ζήτησε συγνώμη κι εμένα αυτή η συγνώμη της μου φάνηκε ειλικρινής. ο θόρυβος έπρεπε να σταματήσει εκεί. Το ότι η κοπέλα κατάλαβε το λάθος της και ζήτησε συγνώμη-που μου φάνηκε ειλικρινής-εμένα μου φτάνει».

Και συ «τουιτάρεις». Τι συμβουλή θα έδινες στους νέους αθλητές;

«Να είναι πολύ προσεκτικοί. Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει. Κάθε φορά που είναι να γράψεις ένα σχόλιο, να σκέφτεσαι ότι δεν το βλέπεις μόνο εσύ και οι φίλοι σου, μπορεί να το διαβάσουν πολλοί άλλοι και να πάρει έκταση, είναι δημόσιο το θέμα. Και ιδιαίτερα όταν είσαι αθλητής, πρέπει να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός, αφού οι αθλητές επηρεάζουν τα νέα παιδιά, τους ακολουθούν τα νέα παιδιά, πρεπει να έχεις συναίσθηση του τι λες και πόσο μπορείς να επηρεάσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ