2012-07-29 14:14:04
Φωτογραφία για «Κατασκευασμένα τα αρνητικά σχόλια του '04»
Ο αθλητικογράφος της εφημερίδας «Independent», Αλαν Χάμπαρντ, ανέφερε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνα ήταν η καλύτεροι ζώντας το «γνήσιο το αυθεντικό ολυμπιακό πνεύμα, το οποίο και δεν βρίσκει στο Λονδίνο».

Αναλυτικά όσα είπε στο «Εθνος της Κυριακής»:

«Εχουμε περισσότερους Βρετανούς στρατιώτες στην ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων από ό,τι στο Αφγανιστάν. Οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες κατασκεύαζαν εντυπωσιακές ιστορίες, κυρίως στο θέμα της ασφάλειας και για λόγους κυκλοφορίας.

Το συγκρότημα του Μέρντοχ είχε νομίζω και προσωπικούς λόγους να δημοσιεύει αρνητικές ιστορίες για την Ελλάδα», αναφερόμενος στη ρεπόρτερ των «Times», Λόρα Πικ, η οποία εισήλθε -πριν από τους αγώνες, τον Μάιο- μαζί με τον φωτογράφο, Πολ Ρότζερς, χωρίς πάσο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και έγραψε μια «ωραία» ιστορία για τα ελλειπή ασφαλιστικά μέτρα του σταδίου και για τη «Mirror» που δημοσίευσε μια πιο περιπετειώδη ιστορία, με πρωταγωνιστή δημοσιογράφο της, που προσελήφθη ως οδηγός ανελκυστήρα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στη συνέχεια κατάφερε να τοποθετήσει τρεις «υποτιθέμενες» βόμβες.

«Στο τέλος, φυσικά, όλοι οι επικριτές της Αθήνας δεν είχαν τι να πουν, ορισμένοι από αυτούς νομίζω ότι απολογήθηκαν και δημόσια», είπε ο Χάμπαρντ.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ