2012-07-29 07:54:04
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται Crossover Jazz
Όπως φαίνεται, η Honda σχεδιάζει να τραβήξει ένα νέο άσσο από το μανίκι της, αναφορικά με την τρίτη γενιά Jazz, που αναμένεται να παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά όπως γράφει το autotriti.gr. Σύμφωνα με δηλώσεις υπευθύνων της εταιρίας, το Jazz του 2013 θα αποτελέσει προπομπό της νέας στρατηγικής έρευνας και εξέλιξης της εταιρίας, σύμφωνα με την οποία δεν θα κατασκευάζει πλέον οχήματα κοινά για όλες τις αγορές του πλανήτη αλλά προτάσεις εστιασμένες στις ανάγκες της κάθε ηπείρου.

Τα νέα πλάνα, λοιπόν, μιλάνε για ένα καινούριο μοντέλο crossover, που θα βασίζεται στο Jazz και θα βοηθήσει την εταιρία να ξεπεράσει το στόχο του ενός εκατομμυρίου πωλήσεων, για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Το όχημα αυτό θα απευθύνεται τόσο στην ευρωπαϊκή αγορά, όσο και στην αμερικάνικη.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί η δήλωση του προέδρου της Honda Europe, μερικούς μήνες πριν, όπου όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο προσθήκης ενός μικρού SUV στη σειρά μοντέλων της εταιρίας απάντησε το εξής. «Έχουμε πάντοτε τα μάτια μας ανοικτά προς τις αναπτυσσόμενες κατηγορίες. Βλέπουμε θετικά το σενάριο να εξελίξουμε μοντέλα και να επεκταθούμε σε αυτές».

Τα νούμερα, άλλωστε, είναι αποκαλυπτικά. Η νέα κατηγορία των μικρών SUV σημείωσε αύξηση πωλήσεων την τελευταία χρονιά κατά 43%, σε σχέση με το 2010, πουλώντας 229.726 μονάδες, έναντι 160.280. Αναμείνατε λοιπόν θετικές εξελίξεις από το στρατόπεδο της Honda αλλά και από άλλους κατασκευαστές, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ανέκδοτο της ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ