2012-07-29 00:08:27
Φωτογραφία για «ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΙΣ...»
Στον Φερνάντο Κοσεντίνο τα... ρίχνουν οι διοικούντες τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Άλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό.

Ο 18χρονος μεσεοπιθετικός έχει επηρεαστεί πολύ από το όλο θέμα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας «Diario Hoy». Οι ιθύνοντες της Χιμνάσια προσπαθούν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, που λήγει το 2013, όμως ο ατζέντης του παίκτη τούς κρατάει σε απόσταση. Παράλληλα, αφήνουν ανοικτό παράθυρο για να επανεξετάσουν το θέμα της μετακίνησής του στον Θρύλο «Οι διοικούντες τη Χιμνάσια θέλουν να “αναθερμάνουν” τον Άλαν Ρουίς», είναι ο τίτλος στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα και μέσα στο κείμενο αναφέρεται:

«Η κατάσταση που ζει ο Άλαν Ρουίς είναι πραγματικά πρωτόγνωρη, καθώς για την ώρα ο μέσος προπονείται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με την εθνική Αργεντινής κάτω των 20 ετών και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας οφείλει να βρίσκεται στη Χιμνάσια. Ωστόσο, από τη στιγμή που χάλασε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όλα άλλαξαν για τον Ρουίς, ο οποίος βρισκόταν με το ένα πόδι στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει και να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα. Ωστόσο, τώρα θα πρέπει να συνεχίσει στη Χιμνάσια και να ακολουθήσει την προετοιμασία του κλαμπ από το Μαρ ντελ Πλάτα».


Στη συνέχεια αναφέροντα τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης με τον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός ότι δεν προχώρησε: «Άλλα πράγματα είχαν μάθει από τον Κοσεντίνο στη Χιμνάσια και διαφορετικά ειπώθηκαν μετά την επιστροφή του από την Ελλάδα. Το σίγουρο είναι ότι η μεταγραφή χάλασε και αυτό έχει επηρεάσει πάρα πολύ την ψυχολογική σύνθεση του Ρουίς, ο οποίος έχει απολέσει τη ζεστή σχέση που είχε με τη Χιμνάσια. Οι διοικούντες την ομάδα τον υπολογίζουν και θέλουν να βοηθήσει και γι’ αυτό εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις. Ακόμα υπάρχουν σκέψεις για να επανεξεταστούν τα δεδομένα της μεταγραφής».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Aυτοκτονία ή λάθος;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Aυτοκτονία ή λάθος;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ