2012-07-28 22:27:16
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
O προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για τη νέα ομάδα βόλεϊ ανδρών των ερυθρόλευκων, η οποία είναι τώρα πια πλήρης με την απόκτηση του Μπόμπι Γιορντάνοφ.

Αναλυτικά:

Για τον τίτλο του φαβορί που αποδίδεται στους «ερυθρόλευκους» ο 46χρονος τεχνικός παραδέχθηκε ότι: «Στα χαρτιά, όντως είναι πλέον φαβορί. Γιατί μέχρι να πάρουμε τον Μπόμπι, ήταν η Σύρος. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα για να διεκδικεί τίτλους, αυτός είναι ο στόχος μας. Πάνω από όλα θέλουμε να δουλέψουμε με ηρεμία, να μην έχουμε ατυχίες, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» τόνισε.

Όσον αφορά στον τρόπο που έκλεισε η μεταγραφή, χάρη στην βοήθεια από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε: «Είχαμε 3-4 επιλογές και ήταν θέμα οικονομικό, δική μας απόφαση ποιον θα κλείσουμε. Εγινε μία μικρή υπέρβαση στο μπάτζετ, που δεν θα ήταν δυνατή αν δεν βοηθούσε ο κύριος Μαρινάκης. Ο Γιορντάνοφ είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και την ελληνική πραγματικότητα. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ, είναι πολύ καλός παίκτης και θεωρώ ότι ταιριάζει με όλο τον σχεδιασμό. Η προσαρμογή του θα είναι πιο εύκολη, έχει περάσει από την ομάδα και ξέρει για ποιον λόγο έρχεται».


Σχετικά με τους υπόλοιπους ξένους, ο Καζάζης διευκρίνισε: «Τον Ποτότσνικ τον ήθελα από την αρχή. Και αυτός και ο Γιούρισιτς έχουν πρόσφατες παραστάσεις από την Α1 και είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Εχουν τεχνικά στοιχεία που ταιριάζουν σε αυτό που θέλω». Σημαντικές προσθήκες όμως έγιναν και στους Ελληνες, με Σμαραγδή, Στεφάνου, Χριστοφιδέλη και Μαρούλη. «Οι επιλογές ήταν αυτές που έπρεπε να κάνουμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Θα είναι μία χρονιά στην οποία θα διεκδικήσουμε αυτό που αξίζει στον Ολυμπιακό για να μην επαναληφθούν τα περσινά».

Σημαντικό ρόλο στο ότι σε μεγάλο βαθμό η ομάδα είχε κλείσει σε χρόνο-ρεκόρ έπαιξε η καλή συνεργασία του Δημήτρη Καζάζη με τη διοίκηση: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη. Ξεκάθαρες κουβέντες, ξέρουμε τι θέλουμε και τι κάνουμε. Και με τους κυρίους Ταρνατόρο και Χρυσοφάκη. Είναι πολύ συνεργάσιμοι και θέλουν το καλό του Ολυμπιακού» τόνισε. Αποτέλεσμα της άριστης συνεννόησης είναι «ότι διαθέτουμε έναν συνδυασμό έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Ο βασικός στόχος είναι να ξαναγυρίσει η ομάδα στις επιτυχίες, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Ολοι ξέρουμε ότι η κορυφή είναι ο στόχος μας και αυτό θα επιδιώξουμε να πετύχουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ