2012-07-28 22:14:15
Φωτογραφία για ΑΝΑΖΗΤΑ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ
Τις απαραίτητες διαδικασίες για την ενίσχυση στη γραμμή των κεντρικών αναζητούν στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει προκύψει κάποια λύση.

Ο σχεδιασμός έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι κάποιες παίκτριες, που αποτελούν τον βασικό άξονα των μεταγραφών δεν έχουν δώσει ακόμη την τελική τους απάντηση στο ερυθρόλευκο ΤΑΑ.

Από την μια πλευρά η Δήμητρα Γιακουμή ζητά να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα των δεδουλευμένων της πριν συμφωνήσει εν όψει της νέας σεζόν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", ενώ σε ότι αφορά την περίπτωση της Μελίνας Εμμανουηλίδου που ενδιαφέρει τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η νεαρή αθλήτρια της Άρτεμις Κουρυδαλλού δεν έχει αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την καριέρτα της στην Ελλάδα ή θα προτιμήσει την προοπτική της Γαλλίας, προκειμένου να συνδυάσει και τις σπουδές της.

Επίσης, στον Ολυμπιακό έχει γίνει κρούση στην Ευαγγελία Καραγιώργου, η οποία ωστόσο έχει επιφυλαχθεί να απαντήσει, ενώ παράλληλα ψηλά στην λίστα βρίσκεται η Κατερίνα Γιώτα, η οποία όμως είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Επιπλέον η Άννα Καβαθά δεν δέχθηκε την μείωση που της προτάθηκε από την διοίκηση του Ερασιτέχνη, όπως συνέβη σε όλους τους αθλητές των τμημάτων του Θρύλου, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ