2012-07-28 20:49:40
Φωτογραφία για «ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Συνεχίζονται οι αναφορές των ΜΜΕ του Βελγίου σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κανού, τονίζοντας μάλιστα ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του 28χρονου Βραζιλιάνου στόπερ.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του διεθνούς επιθετικού του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός της Σταντάρ Λιέγης βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή των ερυθρόλευκων, Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν από ενάμιση χρόνο κατά την κοινή τους θητεία στην Μπέιρα Μαρ και έχει αποκτήσει ιδιαίτερα θετική άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sud Presse», αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην ομάδα της Λιέγης για την απόκτηση του 28χρονου στόπερ.

Μάλιστα, τονίζεται ότι η διοίκηση της Σταντάρ επιβεβαιώνει με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει δεχθεί κρούση από τους ερυθρόλευκους για τον Βραζιλιάνο στόπερ, αναφέροντας, ωστόσο, ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έκαναν πρόταση, απλώς θέλησαν να μάθουν τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ