2012-07-28 19:17:19
Φωτογραφία για «ΑΜΕΣΑ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ»
Η Άντερλεχτ θα εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση του Όλοφ Μέλμπεργκ στο προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα σουηδικά ΜΜΕ, με δεδομένο ότι είναι μία αξιόπιστη και αρκετά οικονομική -για τα δεδομένα της συγκεκριμένης ομάδας- λύση. Επισημαίνεται δε ότι θα γίνει άμεσα κίνηση για τον έμπειρο αμυντικό.

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος βρέθηκε μία ανάσα από το Τορόντο αλλά δεν έκλεισε τελικά στον αμερικάνικο σύλλογο (καθώς οι διοικούντες του σύμφωνα με ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Σουηδία έκριναν ότι πρόκειται για έναν παίκτη σε προχωρημένη ηλικία και δεν έχει να τους προσφέρει και πολλά) συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης για τη νέα περίοδο, ψάχνοντας ένα νέο κίνητρο για εκείνον Πέραν του Μέλμπεργκ η Άντελερχτ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Φινλανδού, Νίκλας Μοϊσάντερ της Άλκμααρ. Για την ακρίβεια, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αυτήν την στιγμή η Νο 1 επιλογή για την άμυνα είναι ο 28χρονος διεθνής της ΑΖ και η Νο 2 ο Μέλμπεργκ.

Το μείον του Μοϊσάντερ είναι ότι είναι ιδιαίτερα ακριβός. Για τον Μέλμπεργκ πρέπει πάντως να τονιστεί ότι η πόρτα του Ολυμπιακού δεν έχει κλείσει ακόμα τελείως...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ